ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Ανανέωσε ο Κρουσταλέλης και υπέγραψε ο Κατσιαμήτας!

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

 http://www.dokari.gr/sites/default/files/styles/large/public/article/katsiamitas.jpg?itok=o4o7VKY5 Ανακοινώσεις στον Πιερικό...Ανανέωσε επίσημα ο Κρουσταλέλης και υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Κατσιαμήτας!Διπλή ανακοίνωση ..
από την ΠΑΕ Πιερικός, η οποία προχώρησε στην επίσημη ανανέωση συνεργασίας με τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη κι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα.
Σημειώνεται πως ο Κρουσταλέλης έχασε μεγάλο μέρος της περσινής περιίδου, λόγω τραυματισμού στη διάρκεια παιχνιδιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο πλόν έχει επανέλθει στη δράση και γυμνάζεται κανονικά. Από την πλευρά του, ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
cfoot2 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός, ανέφερε: "Ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός, ο ποδοσφαιριστής Τρύφων Κρουσταλέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Πιερικού μέχρι τις 30-6/2015. Παίκτης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι και ο 19χρονος γηγενής ποδοσφαιριστής Kατσιαμητας Aλεξανδρος".
http://www.mikriliga.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks