Νέο τετραετές για Κυριάκο Σαββίδη. Μέχρι το 2018..

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Νέο τετραετές για Κυριάκο Σαββίδη. Μέχρι το 2018 στον ΠΑΟΚ ο Κατερινιώτης 19χρονος παίκτης.
Ο Κυριάκος Σαββίδης υπέγραψε συμβόλαιο ως...

το 2018 με τον ΠΑΟΚ. "Η ομάδα με εμπιστεύεται και εγώ θα τη δικαιώσω" δήλωσε ο 19χρονος μέσος.
Νέο συμβόλαιο στον Κυριάκο Σαββίδη έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος μέσος, από τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας Κ20, υπέγραψε νέα τετραετή συμφωνία που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το 2018.
"Η ομάδα με εμπιστεύεται κι εγώ θα τη δικαιώσω" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και πρόσθεσε: "Ο,τι έκανα και πριν, θα συνεχίσω να κάνω και τώρα. Δεν αλλάζει κάτι για μένα. Ο δικός μου στόχος είναι ένας. Η καθιέρωση».
Ο Σαββίδης, όπως, τον περιγράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένα "οκτάρι που πατά δυνατά στο γήπεδο και παίζει με το κεφάλι ψηλά, ο Σαββίδης μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο δεκάρι από τον Βλάνταν Ιβιτς και πήρε την πρώτη του ευκαιρία, στο ματς με τον Λεβαδειακό, από τον Γιώργο Γεωργιάδη".
Τώρα καλείται να δουλέψει με έναν έμπειρο προπονητή, όπως είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης και δήλωσε γι' αυτό: "Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Αναστασιάδη, ωστόσο όλοι ξέρουμε την πορεία του στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία"
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks