Τις επόμενες ημέρες η απάντηση της ΕΠΟ για CAS

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ελληνική σήμαια για το ποδόσφαιρο 
Η κόντρα μεταξύ ΕΠΟ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλά κρατεί με τους ανθρώπους του δικεφάλου να περιμένουν την απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας μέχρι και αύριο Παρασκευή 23 Μαΐου.
Ο Ζήσης Βρύζας είχε σύμφωνα με πληροφορίες επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Κ. Σαρρή μεταφέροντας το ....
αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος με επιστολή του είχε ζητήσει από την ΕΠΟ να αποδεχθεί την αρμοδιότητα του CAS στην υπόθεση αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά της ΕΠΟ δόθηκε εχθές απάντηση στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητήθηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να ερωτηθεί σχετικά το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διαβεβαίωσε τον Ζήση Βρύζα πως αν πάρει τη σύμφωνη γνώμη των νομικών εκπροσώπων της  θα συναινέσει στο αίτημα του δικεφάλου.
Για την ιστορία πάντως να θυμίσουμε πως στην επιστολή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από την ΕΠΟ, επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να διεκδικήσει αποζημιώσεις για την ζημιά οικονομικής φύσεως που έχει υποστεί. 
 http://www.luckybet.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks