Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤ...

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYEv5zzyl9sVjXUuhjb4Fyl0N1CLcV4eAMHpDla8392s6sFxSQvAPv0c_ORl2bryjEn5wuGNx24kWKSBOnFfsrbVnk_-aY_CgE-_1qFAYHh2Zyf2a93Yl2ZfXDjgKQESzS_vCwG4e_jKg6/s1600/lazaros+blog+1.jpg 
Στην πρόσφατη σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων ταλέντων, αλλά και η ενσωμάτωση τριών εξ αυτών στην προετοιμασία της ομάδας στην....
Πολωνία.
Κατόπιν, ανάλογα με τον δείκτη της προσαρμογής τους, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, κάτι που συνέβη άλλωστε στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τις περιπτώσεις των Δώνη, Ρισβάνη, Μαρινάκη κι εν μέρει του Μουζακίτη. Οι new entries της προετοιμασίας θα είναι οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Δημήτρη Μυρθιανός και Λάζαρος Λάμπρου, άπαντες διεθνείς με τις Εθνικές Νέων και Παίδων.
Ο Βασίλης Αγγελόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Είναι 17 χρόνων, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου (κυρίως ως 8άρι, αλλά και ως αμυντικός μέσoς), έχει τα καλύτερα αποτελέσματα εργομετρικών στο Κορωπί (!) και δεν μετείχε πέρυσι στην προετοιμασία. Φέτος θα πάρει το «εισιτήριο».
Ο Δημήτρης Μυρθιανός είναι 19 ετών, αριστερός μπακ, βασικός στην ομάδα U20 του Παναθηναϊκού και την Εθνική Νέων, με ισορροπία στα ανασταλτικά και τα δημιουργικά του καθήκοντα και σημαντική βελτίωση στις αδυναμίες του χρόνο με τον χρόνο.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYEv5zzyl9sVjXUuhjb4Fyl0N1CLcV4eAMHpDla8392s6sFxSQvAPv0c_ORl2bryjEn5wuGNx24kWKSBOnFfsrbVnk_-aY_CgE-_1qFAYHh2Zyf2a93Yl2ZfXDjgKQESzS_vCwG4e_jKg6/s1600/lazaros+blog+1.jpgΟ Λάζαρος Λάμπρου δεν έχει συμπληρώσει καν τα 17 του χρόνια, αγωνίζεται στην κορυφή αλλά και στα άκρα της επίθεσης και από τους προπονητές της ακαδημίας θεωρείται ίσως το κορυφαίο ταλέντο στην ηλικία του, με πάνω από 20 γκολ στο πρωτάθλημα U17 και εντυπωσιακό «πακέτο».
Από εκεί και πέρα, στην αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων πιτσιρικάδων, οι κερδισμένοι της σύσκεψης κορυφής ήταν ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Χρήστος Δώνης. Στον πρώτο δόθηκε ήδη ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ταχύτητας (και δη της «έκρηξής» του), ενώ για τον Δώνη εκτιμήθηκε ότι αντεπεξήλθε στην πλειονότητα των αγώνων που χρησιμοποιήθηκε από τον Αναστασίου φέτος και την επικείμενη σεζόν θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣ & ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗΣ - http://www.matiastanea.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks