Ζεστός υπό δύο προϋποθέσεις - ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Παθιασμένος -έπειτα από χρόνια- εμφανίζεται για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης
Τετάρτη 24 Απριλίου 2013
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται τόσο ζεστός να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Τούτο προκύπτει όχι μόνο από τα λεγόμενά του χθες το βράδυ σε παλιά στελέχη της Original, αλλά και από το...
πάθος που έβγαζε (για ΑΕΚ) συνομιλώντας με δικούς του ανθρώπους.
Παθιασμένος -έπειτα από χρόνια- εμφανίζεται για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης 
Παθιασμένος -έπειτα από χρόνια- εμφανίζεται για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης Οι προϋποθέσεις ώστε να επαναδραστηριοποιηθεί, 14 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα διοικητικά (και 18 χρόνια από τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μ. Τροχανά), είναι δύο:
* Πρώτον, να παραλάβει μια ΑΕΚ χωρίς χρέη, καθώς είναι πάγια η θέση του πως δεν πληρώνει τις αμαρτίες άλλων. Τούτο σημαίνει πρακτικά πως επιστρέφει μόνο αν κινηθούν οι διαδικασίες πτώχευσης, διαγραφής του συνόλου των χρεών προς το Δημόσιο (λίγο πάνω από 25 εκατ. ευρώ) και νέου ξεκινήματος από τα χαμηλά. Από τη Γ' Εθνική. Χθες βράδυ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να κινηθεί προς την κατεύθυνση εξαγοράς ΑΦΜ και συγχώνευσης με άλλη ΠΑΕ, για να διαγράψει κατ' αυτό τον τρόπο τα χρέη της η ΑΕΚ.
* Δεύτερον, να συμμετάσχουν σ' αυτή την προσπάθεια και άλλοι μέτοχοι της ΠΑΕ με αποκλειστικό σκοπό την κατασκευή γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια. «Χωρίς γήπεδο, η ΑΕΚ δεν πάει πουθενά. Πρέπει την ημέρα που θα δώσει το πρώτο ματς στη Γ' Εθνική να μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ να ανεβαίνει κατηγορίες και να έχει έτοιμο γήπεδο σε δύο-τρία χρόνια. Μέχρι τότε πρέπει να παίζει στη Ριζούπολη...» φέρεται να είπε χθες βράδυ στους οπαδούς.
Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε προχθές με τον Πέτρο Παππά, ο οποίος φέρεται να είναι διατεθειμένος να συμπράξει με τον «τίγρη» σε ένα καινούργιο εγχείρημα. Σε μια ΑΕΚ απαλλαγμένη από χρέη, με την προοπτική της κατασκευής γηπέδου και της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου το 2015. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα επιδιώξει να έχει και την (θετική) απάντηση του Πόλυ Χατζηιωάννου, ενώ είναι άγνωστο αν θα δεχτεί να παίξει ρόλο ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, Νίκος Νοτιάς.
Επίθεση
Να σημειωθεί ότι ο Μελισσανίδης εξαπέλυσε (στη χθεσινή συνάντηση) σφοδρή επίθεση εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου, που άκουγε... αμίλητος. Θυμίζουμε ότι το 2005 ο «τίγρης» κατέβηκε με την παρότρυνση Χατζηχρήστου στις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά τελευταία στιγμή τον «πούλησε» και υποστήριξε τον (υποστηριζόμενο από τον Ντέμη) συνδυασμό του Χρήστου Ζούπα.
Χθες αργά το βράδυ επισημοποιήθηκε η παραίτηση Χατζηχρήστου από την ηγεσία της Original! «Εδώ και καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερη λύπη μου την κατρακύλα της ΑΕΚ, που στο διάβα της κοντεύει να παρασύρει και την Original. Επειδή πρέπει να μπει ένα stop σε αυτό και επειδή η ιστορία της γνήσιας Θύρας 21 χτίστηκε με αγάπη και όχι με μίσος, αφήνω την υπόθεσή της σε παιδιά παλιά και νέα, με την ευχή να την οδηγήσουν ενωμένοι και μονοιασμένοι όσο πιο ψηλά γίνεται, κοντά στην ΑΕΚ και μόνο».
Στο μεταξύ υπάρχουν και κινήσεις από την πλευρά Αδαμίδη, Δημητρέλου, πιθανόν και Νικολαΐδη, να αποφευχθεί η πτώχευση και να αγωνιστεί η ομάδα στη Β' Εθνική. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δήλωση του Νάσου Θανόπουλου (μετόχου της «ομάδας του 2004») ότι υπάρχουν σκέψεις να γίνουν κινήσεις για το... καλό της ΑΕΚ! Είναι προφανές ότι θα δοθεί αγώνας να αποτραπεί η εκκαθάριση, διότι με τη διαγραφή των χρεών το Δημόσιο θα κινηθεί εναντίον των φυσικών προσώπων (προέδρων και διευθ. συμβούλων).
ΠΗΓΗ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ -

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks