ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: 4Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ-6Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 2-1 Στους τελικούς της Αθήνας οι "μικροί" (Φωτορεπορτάζ)

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013
 Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα Παίδων των Περιφερειών το οποίο εντάσσεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η ομάδα της 4ης Περιφέρειας η οποία εκπροσωπείται κι απο παιδιά τα οποία είναι απο την Πιερία, κέρδισε.. με 2-1 την αντίστοιχη 6η Περιφέρεια (Στερεά Ελλάδα).
Σημαντικό, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα παιδιά απο την Πιερία στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος αφού το πρώτο γκολ πέτυχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής απο την Λάρισα Κοντοθανάσης, μετά όμως απο πολύ καλή ενέργεια του Χατζηδίμπα που κυριολεκτικά όργωσε σε πολλές φάσεις την δεξιά πλευρά της ομάδος του και αριστερή των αντιπάλων.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της 6ης Περιφέρειας ισοφάρισαν το παιχνίδι απο αδράνεια των αμυντικών παικτών μέσα στην άμυνα του Μερλικιάν, αλλά στη συνέχεια ήταν σειρά του νεαρού Καραθάνου που με πολύ όμορφη προσπάθεια μπήκε στην περιοχή της 6ης περιφέρειας και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks