Πιερικός Επέστρεψε ο Συμεωνίδης στον Πιερικό

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011
Παίκτης του Πιερικού είναι και τυπικά από την Παρασκευή το απόγευμα ο Γιάννης Συμεωνίδης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο 36χρονος Κατερινιώτης τερματοφύλακας, που είχε έρθει εδώ και ...μερικές μέρες σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Πιερικού, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Βέροιας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:
«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Συμεωνίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με το σύλλογο της γενέτειρας του, επιστρέφοντας έτσι μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα. Τον Γιάννη Συμεωνίδη παρουσίασαν ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πιερικός, Χρήστος Τσικούρας και ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος».
Στις πρώτες του δηλώσεις ο 36χρονος πορτιέρο είπε:
«Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφω στον Πιερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Πιστεύω ότι με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του Πιερικού φέτος θα γίνει και μια ανάλογη πορεία για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί».

Ο Γιάννης Συμεωνίδης, γέννημα-θρέμμα του Πιερικού, επιστρέφει στον Πιερικό, την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του την περίοδο 1996-97. Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στους «Μελανόλευκους» μεταγράφηκε στη Λάρισα και μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στους «βυσσινί» επέστρεψε για ένα εξάμηνο στον Πιερικό τη σεζόν 2000-01. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Παναιγιάλειο, Καστοριά, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς και Βέροια, πριν επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Πιερικό. Με τη φανέλα του Πιερικού ο Γιάννης Συμεωνίδης μετράει 62 συμμετοχές σε Β και Γ Εθνική, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 342 συμμετοχές, 6 στην Α, 203 στην Β και 133 στην Γ Εθνική Κατηγορία.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks