ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Παρουσίασε" Μπλαζέφσκι, προτεραιότητα σε φορ και δεξί μπάκ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Η συμφωνία με τον Ντέγιαν Μπλαζέφσκι είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες από τον Πιερικό και απλά απέμενε η παρουσίαση του Σκοπιανού μεσοεπιθετικού.
Οι ...
διοικούντες του κατερινιώτικου συλλόγου παρουσίασαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα στα γραφεία του συλλόγου το πρωί της Τρίτης.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Τον Ντέγιαν Μπλαζέφσκι παρουσίασε χθες το πρωί η ΠΑΕ Πιερικός. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις είπε: "ήλθα σε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε το στόχο της εξάδας".
Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Λιόλιος μαζί με τον βοηθό προπονητή, Νίκο Θεοδοσιάδη.
Η καριέρα του Ντέγιαν Μπλαζέφσκι
Την αγωνιστική περίοδο 2008 - 09 ήρθε από την ομάδα των Σκοπίων Πέλιστερ Μπίτολα για λογαριασμό του Αγρ. Αστέρα και σημείωσε 4 γκολ σε 32 συμμετοχές.
Την αγωνιστική περίοδο 2009 - 10 με την ίδια ομάδα σε 31 συμμετοχές πέτυχε 5 τέρματα και την σαιζόν 2010 - 11 με την ομάδα της Βέροιας σε 29 συμμετοχές 2 τέρματα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η απόκτηση ενός ικανού φορ και ενός δεξιού οπισθοφύλακα παίρνουν σειρά προτεραιότητας από την διοίκηση των μελανόλευκων ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να "ξεκαθαρίσει" θετικά είτε αρνητικά η υπόθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεζ για την θέση του αμυντικού μέσου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks