Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου Σταματόπουλος: "Θέλει προσοχή ο Μακεδονικός"!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τετάρτη 06 Απριλίου 2011  Αθλητισμός
Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, όπως κάνει κάθε παραμονή αγώνα, έδωσε χθες ο Γιώτης Σταματόπουλος, μια ημέρα πριν τον αγώνα με τον Μακεδονικό εκτός έδρας, όπου με νίκη οι Πόντοι "κλειδώνουν" την παραμονή στην κατηγορία.
Ο 38χρονος προπονητής... αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τους ουραγούς της κατηγορίας, όσο και στην προηγούμενη, νικηφόρα, αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό.
"Στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στοχεύαμε στους τρεις βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς και τα καταφέραμε παρότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα" είπε ο Σταματόπουλος και συνέχισε: "Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Εορδαϊκό να έχει την ελάχιστη υπεροχή στο α' μέρος αν και εμείς είχαμε και τότε 2-3 καλές στιγμές για να προηγηθούμε.
Στο β' μέρος είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, κάτι που δείξαμε, ελέγχοντας το ρυθμό, και εν τέλει καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη με δυο στημένες φάσεις από τα πόδια του Κυρτέγου, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι Παπαγιαννόπουλος και Τροΐρης.
Ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο γιατί είδε ωραίο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ προσέφερε και τη θετική του ενέργεια που μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικρατήσουμε" κατέληξε ο ομογενής κόουτς.
Ο Σταματόπουλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό και για τις δυσκολίες που κρύβει, λέγοντας: Το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν είναι αυτό με τον Μακεδονικό, ο οποίος μπορεί να είναι τελευταίος αλλά "δυσκολεύει" τη ζωή κάθε ομάδας, καθώς αν δει κανείς τα σκορ του είναι πάρα πολύ "στενά".
Δε χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, οι παίκτες μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Είμαστε πιο κοντά παρά ποτέ στην επίτευξη του στόχου της παραμονής αλλά θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να μη παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του Μακεδονικού γιατί μπορεί να "την πατήσουμε", όπως έπαθαν την Κυριακή Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός απέναντι σε Πανσερραϊκό και Καλλιθέα.
O τεχνικός της ΑΕ Ποντίων αναφέρθηκε και στα ουκ ολίγα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει της αναμέτρησης της Νέας Ευκαρπίας:
Ο Ορφανίδης ξεκίνησε να προπονείται με την ομάδα ακολουθώντας μέρος του προγράμματος και ανεβάζει στροφές, δεν είναι όμως ακόμη έτοιμος.
Ο Μάξιμος Μιχαηλίδης θα πρέπει να κάνει τελικά την επέμβαση στους κοιλιακούς μιας και η συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν απέδωσε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί το παιδί ήταν πάρα πολύ άτυχο όλη τη σεζόν και ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι.
Ο Βεϊδαμενίδης επίσης θα μας λείψει μιας και δε γυμνάστηκε καθόλου μετά τον αγώνα με τον Εορδαϊκό λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς ενώ δε θα αγωνιστούν και οι τιμωρημένοι Νάιντος και Σαββίδης. Επιστρέφει, τέλος, ο Φωτιάς που εξέτισε την ποινή του.
Πάντως, παρά τα προβλήματά μας θεωρώ ότι έχουμε αρκετές λύσεις, κάτι που φάνηκε και στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή κι αυτό θα συμβεί και κόντρα στον Μακεδονικό.
Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι στην Ευκαρπία
Ολοκληρώθηκε χθες με χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ζωής η προετοιμασία της ΑΕ Ποντίων για το σημερινό παιχνίδι στη Ν. Ευκαρπία με αντίπαλο το Μακεδονικό για το πρωτάθλημα της Football League 2.
Οι απουσίες για τον Γιώτη Σταματόπουλο είναι οι τιμωρημένοι Νάιντος, Σαββίδης, ο τραυματίας Βεϊδαμενίδης και οι ανέτοιμοι Ορφανίδης, Μιχαηλίδης.
Η αποστολή αποτελείται από 18 άτομα οι οποίοι είναι οι εξής:
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Λιόλιος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Τροίρης, Παπαδόπουλος, Κυρτέγος, Ελευθεριάδης, Βελώνης, Κομβολίδης, Μουρατίδης, Πανανός, Γούλας, Παπαστεργίου, Παπατολίκας, Γούτσιος, Μωυσίδης.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks