ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Διεξάγεται σήμερα η 30η αγωνιστική

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τετάρτη13 Απριλίου 2011 Αθλητισμός
Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος με τις "μάχες" σε κορυφή και "ουρά" να ...παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Εύκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος Βατανιακός, που υποδέχεται τον Άρη Λόφων και έτσι, τα βλέμματα στρέφονται στη "μάχη" που γίνεται για την παραμονή. Όλυμπος Λεπτοκαρυάς και Γαλατινή, "παλεύουν" για την σωτηρία και αυτή την αγωνιστική, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα... ξίφη τους με στόχο τη νίκη και το μεγάλο... βήμα για την παραμονή.
Πρόκειται για ένα ματς, που τραβάει όλα τα βλέμματα!
Αναφορικά με τις θέσεις της ανόδου, ο Βατανιακός έχει εύκολο έργο, ενώ η Νάουσα θέλει να ξεπεράσει το "εμπόδιο" του αδιάφορου - αλλά δυνατού - Πυρσού Γρεβενών, ώστε να παραμείνει σε... τροχιά ανόδου!
Ο Σβορώνος ταξιδεύει στην Αγκαθιά όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη που θα τον κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ ο Εθνικός Κατερίνης αγωνίζεται στα Γρεβενά με απουσίες απέναντι στην τοπική Σειρήνα.
Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες
Βατανιακός-Αρης Λόφων
Νάουσα-Πυρσός Γρεβενών
Νίκη Αγκαθιάς-Σβορωνος
Μακεδονικός Φούφας-Κάστωρ ΑΟ
Σιάτιστα-Αλεξάνδρεια
Καστοριά-Λευκάδια Ημαθίας
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς-ΑΜΣ Γαλατινής
ΑΣ Πεντάβρυσου-Εθνικός Βατερού
Σειρήνα Γρεβενών-Εθνικός Κατερίνης

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks