Το … ποδόσφαιρο στο μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τετάρτη13 Απριλίου 2011
Σούλης Παπαδόπουλος: «Να προσελκύουμε τον κόσμο στα γήπεδα και ιδιαίτερα τους νέους»
Νίκος Θεοδοσιάδης: «Ο κόσμος στηρίζει έμπρακτα το... μπάσκετ»
Γιώτης Σταματόπουλος: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο μπάσκετ»
Λάκης Παπαϊωάννου: «Εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην ομάδα μας»

Αναμφισβήτητα είναι τιμή για το μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, όταν στους αγώνες του είναι και εκπρόσωποι του πιερικού ποδοσφαίρου.

 Έτσι και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών τίμησαν την τακτική γιορτή του μπάσκετ, όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι αγώνες τα Σάββατα στην Κατερίνη (τελικά, έτσι είναι και στην πράξη), ήταν και ο Σούλης Παπαδόπουλος - προπονητής του Πιερικού, ο Νίκος Θεοδοσιάδης – βοηθός προπονητή στον Πιερικό, o Γιώτης Σταματόπουλος - προπονητής της ΑΕ Ποντίων και o Λάκης Παπαϊωάννου - παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού, τεχνικός διευθυντής ακαδημιών της Άρσεναλ σε Ελλάδα και Κύπρο και περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία.
Όλοι έζησαν μια διαφορετική εικόνα, αφού εκείνη την ημέρα  εκτός από τον αγώνα, είχε τις ακαδημίες, την απονομή πλακέτας, τα μπαλέτα από το MAGIC SPORT CLUB στο ημίχρονο και το βασικό, χαμόγελα μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα που λείπει στις μέρες μας.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δήλωσαν:
Σούλης Παπαδόπουλος – προπονητής Πιερικού: «Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν καλύτερος και η διαφορά των δύο πόντων τον αδικεί. Ήταν πλασματική και έπρεπε να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που ζήσαμε με τον κόσμο και ιδιαίτερα μου έκανε εντύπωση που είχε πάρα πολλά παιδιά. Έτσι όπως είναι τώρα αθλητισμός, αυτό χρειάζεται πάρα πολύ. Δηλαδή να προσελκύουμε τον κόσμο στα γήπεδα και ιδιαίτερα τους νέους. Στο μπάσκετ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο. Εγώ έχω και μια στενή φιλία με τον προπονητή, τον Κώστα Σορώτο που είμαστε από την ίδια περιοχή και βρήκα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τον αγώνα και πρέπει όταν έχουμε χρόνο, να παρακολουθούμε τους αγώνες του. Θεωρώ ότι είναι ένας ενιαίος σύλλογος με μας και να πρέπει να συσπειρώσουμε τον κόσμο γύρο μας».

Νίκος Θεοδοσιάδης – βοηθός προπονητή Πιερικού: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την ίδρυση του Πιερικού και το γήπεδο που είναι γεμάτο εδώ, είναι για μας μια συμμετοχή του κόσμου στα γενέθλιά του.  Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για μένα και σημαίνει ότι ο κόσμος στηρίζει έμπρακτα το μπάσκετ και γενικά την ομάδα. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια  από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει αίσιο τέλος, θα σωθεί άνετα η ομάδα και γενικά θα είναι μια πετυχημένη χρονιά για τον Πιερικό Αρχέλαο».

Γιώτης Σταματόπουλος – προπονητής ΑΕ Ποντίων: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο μπάσκετ. Έχουμε έρθει πολλές φορές εδώ με τον πρόεδρό μας  και παρακολουθούμε τους αγώνες. Υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο ο οποίος δημιουργεί μια χαρούμενη εικόνα και εύχομαι αυτό να γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα μεγάλο παράδειγμα. Δεν ακούμε βρισιές ούτε για τους διαιτητής, ούτε για τον αντίπαλο. Υπάρχει μόνο υποστήριξη για την τοπική ομάδα  και γι΄ αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι εδώ».

Λάκης Παπαϊωάννου – παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πιερικού, περιφερειακός σύμβουλος: «Συγχαρητήρια για τη νίκη. Αν και ήταν λίγο αγχωμένοι  προς το τέλος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην ομάδα μας».

ΦΩΤΟ:
1.Στη μέση, ο Σούλης Παπαδόπουλος με τον Νίκο Θεοδοσιάδη 

2.Ο Γιώτης Σταματόπουλο

3. Ο Λάκης Παπαϊωάννου 

4.5 Και το μπαλέτο του MAGIC SPORT CLUB που μοίρασε ωραίες στιγμές στο ημίχρονο. Κάτι που δεν έχει το ποδόσφαιρο …



Οι αγώνες των ομάδων του
Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ
για το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, έχει ως εξής:

-         Ανδρικό - Α2 εθνική κατηγορία – Β΄ γύρος, 8η αγωνιστική. Σάββατο 16.4.2011, γυμναστήριο Κραχτίδη Δράμας, ώρα 17,30 / ΚΑΟ Δράμας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-         Ανδρικό - Α΄ κατηγορία – Β΄ γύρος, τελευταία  αγωνιστική. Σάββατο 16.4.2011, γυμναστήριο Γουμένισσας, ώρα 18,00 / ΑΟΚ Γουμένισσας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ και
-         Κορασίδων - Β΄ γύρος, τελευταία αγωνιστική. Σάββατο 16.4.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος -  ΑΟΚ Βεροίας.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks