ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Διαβάστε για τους αγώνες όλων των τοποικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.....

Α' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας
Αποτελέσματα της 25ης Αγωνιστικής και Βαθμολογία
Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι
Παροσίαση πέντε αναμετρήσεων


Συνέχισε τη φρενήρη πορεία της
Ερμής Εξοχής - Ακαδημία Πλαταμώνα 0-4
Νέα ευρεία νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε η Ακαδημία Πλαταμώνα, αυτή τη φορά κόντρα στον Ερμή Εξοχής εκτός έδρας με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και καθάρισαν την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 0-3.
12η νίκη σε 13 εντός έδρας αγώνες και 21η συνολικά στο Πρωτάθλημα για την Ακαδημία που δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες μπαράζ. Αντίθετα, ο Ερμής Εξοχής δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δίνει την δική της μάχη για την είσοδο στα μπαράζ.
Τα γκολ
Στο 6΄ ο Ταρασιάδης πλάσαρε στον Καλαμπάκα και αυτός με σουτ ανοίγει το σκορ και γράφει το 0-1.
Στο 12΄ ο Κουμουρτζής εκτελεί κόρνερ και ο Καλαμπάκας με σουτ ανεβάζει το σκορ στο 0-2.
Στο 24΄  μετά από κόρνερ του Αθανασίου ο Μακράκης με σουτ κάνει το 0-3.
Στο 72΄ ο Κουντούρης εκμεταλλεύθηκε πάσα του Καλαμπάκα (κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ με τον Κουμουρτζή) και με σουτ ανεβάζει το σκορ σε 0-4.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Ευθυμιάδης, Γιαμούζης, Φωτίου
Οι συνθέσεις
Ερμής Εξοχής: Αμβροσιάδης Ν, Γεωργιάδης (63 Μακρίδης Δ), Τοπαλίδης, Χριστοφορίδης, Σόβα, Αναγνωστόπουλος, Βασιλείου Α, Βασιλείου Δ, Παρασίδης, Αντωνόπουλος (64 Χατζαρίδης), Μακρίδης Αναστάσιος (63 Σαρηγιαννίδης).
Ακαδημία Πλαταμώνα: Χρυσάκης, Αθανασίου (62 Σδούγκος), Αποστολιός, Δασκαλόπουλος Αστεριος, Κουμουρτζής, Τζόβας (71 Ετζικέμε), Μακράκης, Κουντούρης, Ταρασιάδης, Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος (62 Οικονόμου).


Απόλλων Λιτοχώρου – Πίνδος Α. Αγιάννη 4-1
Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Λιτοχώρου απέναντι στην Πίνδο Α. Αγιάννη με σκορ 4-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και μόλις στο 10ο λεπτό προηγούταν ήδη με 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν στο 65’ σε 2-1, αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα με άλλα δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-1, παίρνοντας έτσι μία πολύ σημαντική νίκη. Πλέον ο Απόλλωνας κάνει όνειρα ακόμη και για συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ, αφού βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ.
Τα γκολ
Στο 5΄ μετά από σέντρα του Γεροντίδη ο Κανούλας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο 10΄ ο Γεροντίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ ανεβάζει το σκορ στο 2-0.
Στο 65΄ η Πίνδος μειώνει το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μπατζώνης Λαυρ. με σουτ μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-1.
Στο 70΄ ο Κανούλας πιάνει δυνατό σουτ ο τερ./κας Ασαρίδης αποκρούει  αλλά ο Γεροντίδης με νέο σουτ γράφει το 3-1.
Στο 75΄ ο Λαράκου με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το σκορ στο 4-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Γκαραγκάνης, Φωτιάδης, Θεοδωρίδης
Οι συνθέσεις
Απόλλων Λιτοχώρου: Πανάγος, Καλαμπάκας, Κακάνης, Χασιώτης, Κουντουργιώτης, Στύλος, Καντζιούρης, (55 Ζορμπάς), Κουλιάνος, Γεροντίδης (80 Σάλτας), Κανούλας, Σπαθάρας (65 Λαράκου).
Πίνδος Α. Αγιάννη:Ρωμανίδης 946 Ασαρίδης), Κεφαλίδης, Παρασίδης, Χατζής, Καρυπίδης, Εγκουένε, Μπατζώνης , Χρυσόπουλος (70 Γιαννής), Πουριντατ, Μπατζώνης Ηλίας, Γερακόπουλος (13 Λ.Τ Αμβροσιάδης).

Αναγέννηση Σφενδάμης - ΠΑΟΚ. Μηλιάς 1-2
Σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς μέσα στην Σφενδάμη απέναντι στην καταδικασμένη σε υποβιβασμό Αναγέννηση με σκορ 1-2, διατηρώντας τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι παρόλο που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί, αποδείχθηκαν δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς που πήρε τελικά το πολυπόθητο τρίποντο με γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον επίσης υποβιβασμένο Δία Δίου και έχει την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τα γκολ
Στο 31΄ μετά από σέντρα παράλληλη ο Ματζόλης με προβολής, προλαβαίνοντας τερ/κα και αμυντικό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 70΄ οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν. Ο Κεσίδης άλλαξε την πορεία της μπάλας  με το κεφάλι και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα έγραψε το 1-1.
Στο 88΄ ο Ματζόλης εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Γκόλια Ε και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Νίκολιτς, Φραγκούλη, Σταυρίδης Ν.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Σφενδάμης: Κιτίδης, Ανανιάδης, Κεσίδης, Χοφχοφ, Αβραάμ, Σιδηρόπουλος (43 Μούτος), Μιχαηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργής, Παπαργυρίου, Οκρε (67 Τσαμασιώτης).
ΠΑΟΚ. Μηλιάς: Ντασιόπουλος, Γκόλιας Ε, Αδάμος, Γρηγοριάδης, Ζαφειρόπουλος, Νατσίδης (75 Βασιλείου), Γκόλιας Δ, Καργιώτης, Μαντζόλης, Ελευθεριάδης (90 Γκόλιας Ν), Γούτσιος (70 Ζήσης).


Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Α.Ε Δρυάνιστα 4-0
Άνετη νίκη με το ευρύ 4-0 πέτυχε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εντός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Δρυάνιστα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πήραν άνετα και δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε από το 25ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο, από το 20ο μέχρι το 24ο λεπτό πέτυχαν 3 γκολ και «κλείδωσαν» την νίκη.
Δύσκολο το έργο της Α.Ε. Δρυάνιστα για να αποφύγει τον υποβιβασμό αφού βρίσκεται στην 14η θέση με 20 βαθμούς και είναι με το ένα πόδι στην Β’ Κατηγορία. Τελευταίο χαρτί για την Δρυάνιστα ο αγώνας της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου. Αντίθετα, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας παραμένει στην δεύτερη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ακαδημία Πλαταμώνα. Μεγάλο ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που φιλοξενείται από την Καρίτσα.
Τα γκολ
Στο 20΄ ο Καλαμπαλίκης μετά από πάσα –κεφαλιά του Μπαγκέα με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 23΄ ο Μπαγκέας πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-0.
Στο 24΄ ο Γιαζιτζόγλου με σουτ από κοντά ανέβασε το σκορ στο 3-0.
Στο 58΄ ο Μπαγκέας  έστρωσε στο Μπάκα και αυτός με σουτ έγραψε το 4-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Καραμπουλας, Αβραμίδης Παν, Σβάρνας
Οι συνθέσεις
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κουδουνάς, Μπαγκέας, Κόλα, Καρυπίδης Ν, Σιγαρτζίδης (52 Τατόλας), Χαραλαμπίδης (65 Εμερτζίδης), Γεμενετζίδης Μ, Γιαζιτζόγλου, Καλαμπαλίκης (46 Παναγιωτίδης), Μπάκας, Καρυπίδης Α.
Α.Ε Δρυάνιστα: Δαούλας, Καραπαναγιωτίδης, Στραβογιάννης (80 Χρυσόπουλοα), Καραμέλιος (85 Φασούλας), Σιάσιος, Θωμόπουλος, Βασιουρής Δ, Συμεωνίδης, Βασιουρής Γ, Μάνος Α, Δαλάκας.


Καλλιθεακός - Γ. Ολύμπιος Λόφου 0-4
Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Γ. Ολύμπιος Λόφου μέσα στην Καλλιθέα στο ντέρμπι για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία απέναντι στον Καλλιθεακό με το ευρύ 0-4. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέτυχαν και δεύτερο γκολ πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά παιχνιδιού, «κόβοντας» όπως λέμε τα πόδια των αντιπάλων τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.
Τα γκολ
Στο 1΄ ο Ζησόπουλος εκτελεί κόρνερ και ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά από κοντά, στο πρώτο δοκάρι και το 0-1.
Στο 18΄ ο Τσιρίμπασης εκτελεί το κόρνερ ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά το 0-2.
Στο 62΄ ο Ευαγγελόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 68΄ ο Κυπαρίσσης εκμεταλεύτηκε την ασθενή απόκρουση  του τερ/κα Ζιφλίδη σε σουτ του  Ζησόπουλου και με σουτ έκανε το 0-3.
Στο 89΄ ο Ζησόπουλος Χ. έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Κυπαρίσσης πλάσαρε από κοντά και έγραψε το 0-4.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Τόλιος, Ατματζίδης και Μπλέτσιου
Οι συνθέσεις
Καλλιθεακός: Ζιφλίδης, Τσιμόπουλος, Δημητριάδης (26 Καρακαλίδης), Κουμουρτζής, Τσοποζίδης, Σέου, Χολίδης (75 Κεραμιδιώτης), Κορούνι, Τσελίκας, Σπυριδωνίδης, Σιαμήτρας (46 Κεραμιδιώτης Ο).
Γ. Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας Β, Τσιαλός Α, Μπαλαούρας Γ, Βασιουρής, Στέφος, Ευαγγελόπουλος, Φωτίου, Παπαδημητρίου (50 Μπαλαούρας Ν), Κυπαρίσσης, Ζησόπουλος (80 Τσιμπούκας), Τσιρίμπασης (87 Ζησόπουλος Χ).

Β' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Αποτελέσματα της 25ης Αγωνιστικής και Βαθμολογία
Τίποτε δεν άλλαξε στην κορυφή
Αναλυτική παρουσίαση των αγώνων
 


Αγώνας πολλών αστέρων
Ελπίς Κατερίνης – Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα 1-1
Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας Τσιλίκοφ
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής (και λέμε ίσως γιατί δεν είδαμε τα άλλα πέντε) αυτό μεταξύ Ελπίδας Κατερίνης και Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα που έληξε ισόπαλο με 1-1 τέρματα.
Ο Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα σύμφωνα με την αγωνιστική του παρουσία, το χαμένο πέναλτυ αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε νιώθει αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα.
Είναι αναμφισβήτητο ότι πρώτος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας των Διόσκουρων Τσιλίκοφ που απέκρουσε πέναλτυ στο 0-1, αποσόβησε πολλές άλλες ευκαιρίες και κράτησε έτσι την ομάδα του μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος που τελικά πήρε.
Η Ελπίδα έχει παίκτες που ξέρουν ποδόσφαιρο αλλά δεν έχουν πολλές δυνάμεις, ενδεικτικό ότι τους λείπουν προπονήσεις. Ίσως γι’ αυτό να είχαν και τα δύο δοκάρια.
Το ότι βρίσκεται η Ελπίδα στην 1η θέση μαζί με τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα και τον Άρη Κοκκινοπλιτών οφείλεται στην εμπειρία των καλών παικτών της.
Οι παίκτες του Ολύμπου με πολλές δυνάμεις, τρεχαλατζήδες και με καλή τεχνική και εξίσου καλή ανάπτυξη στις επιθέσεις τους, έχασαν το παιχνίδι αφενός γιατί βρέθηκαν απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό Τσιλίκοφ και αφετέρου γιατί έχασαν μοναδικές ευκαιρίες.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 23’ μετά από πάσα του Σταυρογιάννη ο Κατσαμάγκας Β. πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έγραψε το 0-1.
Στο 54’ ο Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα κερδίζει πέναλτυ σε ανατροπή του Ευαγγελόπουλου, το εκτελεί ο Κέπεντζης αλλά ο τερματοφύλακας Τσιλίκοφ έπεσε στη σωστή γωνία και μπλόκαρε κρατώντας έτσι την ομάδα του μέσα στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Οι ευκαιρίες του Ολύμπου
Στη συνέχεια ο Όλυμπος δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε μοναδικά τετ – α – τετ αλά ο τερματοφύλακας Τσιλίκοφ που δικαιολογημένα θεωρείται ο κορυφαίος του αγώνα δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Τα δοκάρια
Στο 82’ ο Ευθυμιάδης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τζήμα.
Στο 83’ νέο κάθετο δοκάρι των Διόσκουρων με τον Δρανίδη.

Το γκολ της ισοφάρισης
Στο 89’ ο Ευθυμιάδης σούταρε, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ο τερματοφύλακας Τζήμας παρακολουθεί αλλά ο Κουρτίδης βρίσκει λίγο τη μπάλα, της αλλάζει πορεία και αυτή καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το τελικό 1-1. Οι παίκτες του Ολύμπου διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ Κουρτίδη αλλά βοηθός και διαιτητής έτρεξαν στο κέντρο κατακυρώνοντας το γκολ.
Στο 42’ αποβλήθηκε ο Πυρόβολος Σ., παίκτης του πάγκου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ. Ατματζίδη και Μπλέτσιου.

Οι συνθέσεις
Ελπίς Κατερίνης: Τσιλίκοφ, Στυλίδης, Δημητριάδης, Καρυπίδης (79’ Αναστασιάδης), Μαυρόπουλος, Μουράτι, Ζαντέα, Σεμερτζίδης (56’ Κουρτίδης), Ευθυμιάδης, Πεσιρίδης (60’ Μαυρίδης), Συμεωνίδης.
Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα: Τζήμας ,Κορινιώτης, Τρικαλόπουλος, Σταυρογιάννης, Ίτσιος, Κέπεντζης, Καθάριος, Τάχος, Ευαγγελόπουλος (78’ Δήμας), Φωτιάδης (63’ Τσακνάκης), Κατσαμάγκας.

Μέχρι το 75’ το σκορ ήταν στο 1-1
25η Μαρτίου – Α.Ο. Παραλίας 4-1
Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ και έφυγε με τη λήξη του ημιχρόνου με 1-1 ο ουραγός Α.Ο. Παραλίας στο γήπεδο της Μαρτίου με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.
Ήταν ένα αμφίρροπο και με εκατέρωθεν φάσεις παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ίδια ήταν η μορφή μέχρι και το 70ο λεπτό. Η είσοδος όμως του ξεκούραστου Σταύρε και το γκολ που πέτυχε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του άλλαξε το σκηνικό. Οι παίκτες της Παραλίας ανοίχτηκαν, έπαιξαν πιο επιθετικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα και πήραν τη μεγάλη νίκη.
Με τη νίκη της αυτή η Μαρτίου ανέβηκε στην 4η θέση και βλέπει με αισιοδοξία το θέμα της συμμετοχής της στους αγώνες πλέι-οφ ανόδου.
Ο Α.Ο. Παραλίας με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αν μη τι άλλο, μας έδειξε ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και η θέση του ουραγού δεν του αρμόζει.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Το 30’ ο Άγκο με συρτό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 37’ ο Καλαϊτζής έφυγε γρήγορα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο, η μπάλα βρήκε το εσωτερικό της οριζοντίας δοκού, αναπήδησε στο χορτάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 42’ ο Κατσιαμήτας δέχτηκε τη μπάλα από τον Εγγλέζο, πλάσαρε και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 75’ ο Σταύρε με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-1.
Στο 83’ Χαρτοματζίδης και Κατασιαμήτας συνδυάστηκαν άψογα, έφτασαν στην περιοχή της Παραλίας και ο Χαρτοματζίδης τελευταίος αποδέκτης της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.
Στο 87’ ο Καραμανώλας μπήκε μέσα στην περιοχή των αντιπάλων και με σουτ έγραψε το τελικό 4-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τους κ.κ. Καριψιάδη και Σαμλίδη.

Οι συνθέσεις
25η Μαρτίου: Ζαλίκας, Τζιούτζιος, Κουκουβιάδης, Τοσουνίδης, Ζήκας (38’ Κατσιαμήτας), Καραμπουλάκης (85’ Παπαγιάννης), Καλαϊτζής (70’ Σταύρε), Καραμανώλας Κ., Χαρτοματζίδης, Ουσταμπασίδης Σ., Εγγλέζος.
Α.Ο. Παραλίας: Κυριακού, Δόβας Β., Ευθυμιάδης, Αμβροσιάδης, Βεϊδαμενίδης, Ελευθεριάδης Ι.Δ. (51’ Μαυρίδης), Τσιακμάκης, Τοπούζης, Άγκο (75’ Γκίντσουκ), Ελευθεριάδης Ι.Α., Δόβας Α.

Εκτός έδρας νίκη παραμονής των Βροντινών
Πιερικός Κ. Αγιάννη – Όλυμπος Βροντούς 1-2
Δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί νίκη παραμονής αυτή που πέτυχε ο Όλυμπος Βροντούς στο γήπεδο του Κ. Αγιάννη επί του τοπικού Πιερικού.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη μετά το γκολ που δέχτηκαν αφυπνίστηκαν και με επίθεση διαρκείας και με φοβερό πάθος και αγωνιστικότητα κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 1-0 σε νικηφόρο 1-2 και να φύγουν στ’ αποδυτήρια με τη λήξη του ημιχρόνου προηγούμενοι στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, δεν δημιουργήθηκαν σπουδαίες φάσεις και η ομάδα της Βροντούς με σωστή αμυντική λειτουργία πήρε τους τρεις βαθμούς που την απομάκρυναν από την τετράδα των ουραγών.

Οι σπουδαιότερες φάσεις και τα γκολ
Στο 15’ ο Σκιόπου ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή και γράφει το 1-0.
Στο 32’ ο Αλεμπούμπας στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-1.
Στο 37’ σουτ του Περδίκη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
Στο 40’ ο Περδίκης έφυγε γρήγορα, βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε και έγραψε το 1-2 δίνοντας προβάδισμα στη ομάδα του.
Στο 48’ ο Σταφίδας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις
Πιερικός Κ. Αγιάννη: Παπαγεωργίου, Τασιόπουλος, Αλεμπούμπας, Μαρένας (46’ Δημητσάκης), Λαζίδης Αποστ., Χαριεσβίλι (63’ Δημόπουλος Παν.), Δημόπουλος Πασχ. (60’ Μπεκιρόπουλος), Ταραράς, Κυπαρίσσης, Σκιόπου, Παπαδόπουλος.
Όλυμπος Βροντούς: Πανωλής Δ., Γεωργούλης, Δημόπουλος, Σπανός, Καλαϊτζής, Βελώνης Δ., Περηφανόπουλος, Περδίκης, Σπυρόπουλος (24’ Σταφίδας), Πανωλής Θ., Βελώνης Ν.

Δύσκολα αλλά δίκαια
Ταύρος Ελάφου – Αναγέννηση Σβορώνου 1-0
Αθόρυβα αλλά με καλές εμφανίσεις, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια (6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες), ο Ταύρος Ελάφου βρίσκεται με τη δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη του επί της Αναγέννησης Σβορώνου σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο εξάδα της κορυφής.
Ο Ταύρος ήταν καλύτερος και εκτός από το γκολ που του χάρισε τη νίκη δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.
Η Αναγέννηση Σβορώνου προσπάθησε τόσο στο 0-0 όσο και στη συνέχεια στο 1-0 να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Το γκολ του νικητή
Στο 58’ ο Ελευθεριάδης σούταρε από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρου και Αγγελόπουλο.

Οι συνθέσεις
Ταύρος Ελάφου: Τσιγκαρόπουλος, Βέτσιος, Περιστερόπουλος (77’ Αδαμόπουλος), Φωτόπουλος, Χολίδης, Πασχόπουλος, Σταμάτης (85’ Παπαγιαννόπουλος), Σαββίδης, Μπατάλας, Ελευθεριάδης (89’ Τσαπράνης), Μποστανίτης.
Αναγέννηση Σβορώνου: Τιούκαλας, Παπαζήσης, Γρηγοριάδης (63’ Ζουμπανιώτης), Τσιουπλής, Μήλιογλου, Γκόγκος, Μανίκας, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Κ. (66’ Τριανταφύλλου), Παπαγιάννης, Χρύσου (72’ Λοϊζίδης).
     
Άξιζε μόνο το πρώτο ημίχρονο
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Δόξα Μοσχοχωρίου 0-1
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Μοσχοχωρίου επικρατώντας στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου του τοπικού Εθνικού με 0-1 μετά από έναν αγώνα που ποιοτικά δεν διεκδικεί δάφνες.
Ότι καλό παρουσίασαν οι δύο ομάδες το είδαν οι φίλαθλοι στο πρώτο ημίχρονο που μπορεί να μην είχε γκολ αλλά είχε πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις και από τις δύο ομάδες, σ’ ένα πρώτο 45λεπτό που ήταν αμφίρροπο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ήταν πολύ λίγες οι καλές στιγμές από τις δύο ομάδες. Και ενώ φαινόταν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο ο μόνιμος σχεδόν σκόρερ της Δόξας, ο Β. Γκούτζας, που πέρασε για την εκτελεστική του δεινότητα από πολλές ομάδες, χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Το γκολ
Στο 82’ ο Γκούτζας πέτυχε ένα γκολ που έκρινε το νικητή. Με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαφατζής με βοηθούς τους κ.κ. Σβάρνα και Πολυχρόνη.

Οι συνθέσεις
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Τσαουσίδης, Τάκος, Τσιάμης, Κεσόπουλος, Τσιαουσίδης Στ., Σταματέλος (69’ Καλορογιάννης), Ελευθεριάδης (83’ Παγωνίδης), Κωστόπουλος, Ασλανίδης, Τσιαουσίδης Π., Κωστόπουλος (55’ Μάντσιος).
Δόξα Μοσχοχωρίου: Βασιουρής, Ίτσιος (71’ Νατσιός), Ζησόπουλος, Βανάσας Δ., Πιτλιάκας, Νατσιός, Αρβανίτης (65’ Κατσαντώνης), Βανάσας Β., Γκούτζας, Σαλδής, Τσικολάτας (49’ Σιαμάγκας).

Μοιράστηκαν μόνο τις εντυπώσεις
Μακεδονικός Ν. Εφέσου – Πιερικός Αρωνά 2-4
Από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν Μακεδονικός Ν. Εφέσου και Πιερικός Αρωνά αλλά νικητής αναδείχτηκε ο Πιερικός που στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερος, πέτυχε τέσσερα τέρματα και με τη λήξη του ημιχρόνου έφυγε προηγούμενος στο σκορ με 0-4.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος σ’ όλους τους τομείς αλλά δεν μπόρεσε ν’ ανατρέψει το σε βάρος του 0-4 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-4. Είναι όμως αλήθεια ότι δημιούργησε τις φάσεις για να ισοφαρίσει, στάθηκε όμως άτυχος και τελικά δεν απέφυγε την ήττα. Παρά την ήττα αυτή ο Μακεδονικός Ν. Εφέσου παρέμεινε στην εξάδα της κορυφής.
Ο νικητής Πιερικός Αρωνά πέτυχε μια μεγάλη νίκη και η θέση του στο βαθμολογικό πίνακα βελτιώθηκε αφού πέρασε στην 12η θέση αλλά πάλι κινδυνεύει.

Τα γκολ του αγώνα
Στο 4’ ο Παπανάκος με σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακεδονικού και γράφει το 0-1.
Στο 9’ ο Ανδρεάδης σούταρε μέσα από την περιοχή και ανέβασε το σκορ στο 0-2.
Στο 19’ ο Πετρίδης εκμεταλλεύτηκε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Μακεδονικού και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3.
Στο 23’ ο Παπανάκος με σουτ από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανέβασε το σκορ στο 0-4.
Στο 55’ οι γηπεδούχοι μειώνουν με γκολ που πέτυχε ο Βασιλειάδης με σουτ και το σκορ γίνεται 1-4.
Στο 76’ ο Κάτσι κερδίζει πέναλτυ, το εκτελεί εύστοχα ο Βάιας και το σκορ γίνεται 2-4.
Στο 89’ αποβλήθηκε ο Καρκαετίδης του Πιερικού και στο 5’ των καθυστερήσεων ο Κάτσι του Μακεδονικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις
Μακεδονικός Ν. Εφέσου: Καρανάτσιος, Κάτσι, Βασιλειάδης, Βάιας, Γκοσιόπουλος, Ζιούρκας (60’ Πλιάκος), Εφραιμίδης Β., Καρανικόλας (55’ Πουλικίδης Φ.), Κιόρι, Δεμερτζόγλου (46’ Πουλικίδης Π.), Καραγιάννης.
Πιερικός Αρωνά: Βαρμάζης, Καρκαετίδης, Μαυρίδης, Κωστικίδης, Θεοδωρίδης, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Λ. (84’ Παπαδόπουλος Π.), Παπανάκος, Γιαγκόζογλου, Ανδρεάδης (60’ Τόσκας), Χαλιανδρός (64’ Αποστολίδης).

Στο ουδέτερο γήπεδο του Μακρυγιάλου
Αναγέννηση Κολινδρού – Άρης Κοκκινοπλιτών 1-1
Με δέκα όλο το δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση
Πολύ καλή η Αναγέννηση Κολινδρού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου μπορούσε  να πετύχει άλλο ένα τέρμα αφού μετά το 1-0 στο 7ο λεπτό δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι πριν ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ισορρόπησε, πίεσε, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ισοφάρισε με γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.
Η Αναγέννηση σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού και μη υπάρχοντος αναπληρωματικού.
Το τελικό 1-1 αδικεί την τυπικά γηπεδούχο Αναγέννηση Κολινδρού γιατί η αγωνιστική της παρουσία ήταν καλύτερη από τον εκ των πρωτοπόρων Άρη που παρά την ισοπαλία παρέμεινε στην πρώτη θέση γιατί και οι άλλες δύο ομάδες που ήταν στην πρώτη θέση είχαν ισόπαλα αποτελέσματα.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 3’ πολύ δυνατό σουτ του Γκουδάρα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άρη.
Στο 7’ ο Τραούδας Αθ. με σουτ από το σημείο του πέναλτυ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και γράφει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί, πιέζουν και στα επόμενα οκτώ λεπτά μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστο άλλο ένα τέρμα αλλά ο Χρυσάφης που βγήκε μόνος δύο φορές σε μοναδικά τετ – α – τετ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 80’ ο Αναστασιάδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης.
Στο 87’ ο Σιγανός λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο του γηπέδου πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και πιάνοντας στον ύπνο τον τερματοφύλακα του Κολινδρού στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει σε 1-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λέφας με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλειάδη και Φραγκούλη.

Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Κολινδρού: Τραούδας, Μπλιάμης, Μπαδές, Μπαντές, Γλυκός, Παραπούρας, Τραούδας Αθ., Γκουδάρας, Θεοχαρόπουλος, Σιούλας, Χρυσάφης.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Δραγασιάς, Γελαδάρης, Τσακίρης (73’ Μπασδαβάνης), Κυβελίδης, Σπυριδόπουλος, Τακούλας, Παππάς (39’ Αναστασιάδης), Κυριακίδης (66’ Μπατσογιάννης), Σιγανός, Βλάχος, Τοστσίδης.

Πήρε ξεκούραστους βαθμούς
Μεθώνη – Διαγόρας Σεβαστής 0-3 α.α.
Τη νίκη με 3-0 τέρματα και τρεις βαθμούς πήρε ο Διαγόρας Σεβαστής χωρίς ν’ αγωνιστεί αφού αντίπαλός του ήταν η Μεθώνη που δεν κατέβηκε από την αρχή του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Διαγόρα πήραν τρεις βαθμούς ξεκούραστα και βρίσκονται στην 14η θέση με 24 βαθμούς, έναν και δύο βαθμούς πιο κάτω από τις δύο ομάδες που πιστεύουν ότι μπορούν να παραμείνουν, τουλάχιστο η μία.

Γ' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας
Αποτελέσματα 18ης Αγωνιστικής και Βαθμολογίες στους δύο ομίλους
Ήττα για τον πρωτοπόρο Διγενή στον 1ο όμιλο
Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου



FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks