Δ' Εθνική - 3oς όμιλος - ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής και Βαθμολογία
Νίκη για Βατανιακό και Εθνικό, ισοπαλία εκτός έδρας για Σβορώνο, ήττα για Λεπτοκαρυά
Αναλυτική παρουσίαση των αγώνων ...

Μπορούσε και περισσότερα γκολ
Βατανιακός – Μακεδονικός Φούφα 3-1
Αγχωτική αλλά και συγχρόνως δίκαιη νίκη πέτυχε ο Βατανιακός απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα με σκορ 3-1. Οι πρωτοπόροι της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας «τα χρειάστηκαν» κόντρα στον μαχητικό Μακεδονικό που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή, αλλά τελικά πήραν μία πολύ σημαντική νίκη διατηρώντας έτσι την απόσταση των δύο βαθμών από την δεύτερη της βαθμολογίας Νάουσα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά, απείλησαν αρκετές φορές τα καρέ του Σακαρίδη αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις τους άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους.
Οι παίκτες του Τάσου Ιωαννίδη όμως δεν πτοήθηκαν, ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και με ένα καταιγιστικό δεκαπεντάλεπτο μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν 3 γκολ, παίρνοντας έτσι μία πολύ σπουδαία νίκη. Βέβαια, οι παίκτες του Βατανιακού αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν μία πιο εύκολη λιγότερο αγχώδη νίκη.
Την επόμενη αγωνιστική ο Βατανιακός φιλοξενείται από τον ήδη υποβιβασμένο και αδιάφορο βαθμολογικά Α.Σ Πεντάβρυσου.
Τα γκολ
Στο 25’ αντεπίθεση για τον Μακεδονικό, ο Κεραμιδάς έκανε τη σέντρα και ο Φωτίου με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 68’ ο Ποτουρίδης με εκτέλεση φάουλ τρπφοδότησε τον Κυπαρίσση ο οποίος με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 70’ σέντρα του Σιδηρόπουλου, ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 73’ μετά από πάσα του Τσικαδέρη ο Σταφίδας με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Βατανιακό κάνοντας το 2-1.
Στο 81’ ο Ποτουρίδης βρήκε τον Κυπαρίσση και αυτός με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
Βατανιακός: Σακελλαρίδης, Σιδηρόπουλος (70’ Μπέης), Σταφίδας, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος,  (82’ Μίγκος), Μαυρίδης, Τσικαδέρης, Γιαπιτζής (60’ Αγγελάκης), Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Ανδρονικίδης.
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Ίτσκος, Φαχαντίδης, Μωυσιάδης, Σιδηρόπουλος, Κοτζαφίλιος, Καραγεωργίου, Κεραμιδάς, Δημητριάδης, Φωτίου (70’ Μούρας), Σιμητός (80’ Τσαγκαλίδης).

Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμός
Γαλατινή – ΓΑΣ Σβορώνου 1-1
Σε μια από τις πιο σκληρές έδρες του ομίλου και με μία ομάδα που καιγόταν κυριολεκτικά για βαθμούς αφού δίνει τη μάχη της παραμονής, ο ΓΑΣ Σβορώνου ήρθε ισόπαλος με 1-1 τέρματα.
Θα μπορούσε μάλιστα να κλέψει και το παιχνίδι αν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Καπασακαλίδης ενεργούσε πιο γρήγορα και δεν έχανε μια σπουδαία ευκαιρία. Το παιχνίδι είχε ένταση, δύναμη και πολλά νεύρα και μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Οι παίκτες του ΓΑΣ έπαιξαν με ψυχή, με πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραν έναν βαθμό που ισοδυναμεί με τρεις γιατί τον πήραν από ομάδα που δίνει τη μάχη της παραμονής. Η ισοπαλία αυτή δεν έδωσε στον ΓΑΣ μόνο τον βαθμό αλλά την πίστη και τη αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα γκολ
Στο 78’ ο Κουτσομήτρος δέχτηκε μια βαθιά μπαλιά, προχώρησε και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1-0.
Στο 82’ ο Καπασακαλίδης έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα των γηπεδούχων και ο Μπάκανος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 90’ ο Καπασακαλίδης μπήκε μέσα στην περιοχή και βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα Ζιώγα αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ και έτσι ο Τσόρκας που έτρεξε πρόλαβε και με προβολή έδιωξε τη μπάλα σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Οι συνθέσεις
Γαλατινή: Ζιώγας, Καρανάσιος (57’ Σταυρίδης), Κιουλτσής, Τρότσκος, Τσόρκας, Μπλιάγκος, Καραγκούνης, Τσούκρας, Κουτσομήτρος, Παπαρίζος, Μπάκανος.
ΓΑΣ Σβορώνου: Σαρρής, Βαρβαρέζος, Σιώκας (75’ Τσέργας), Σκέντος (46’ Καπασακαλίδης), Κατσίμπουρας, Μυστακίδης, Κολαξίδης, Κεσίδης, Μαργαρίτης (64’ Ζαπουνίδης), Ραπτόπουλος, Παπαδόπουλος.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της τριπλέτας από τη Φθιώτιδα έχουν οι γηπεδούχοι
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς – Νάουσα 1-3
Πολλά παράπονα έχουν στην Λεπτοκαρυά από την διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Μπλούνα, Κιούση και Δοσκόρη από τη Φθιώτιδα.
Τα παράπονά τους δεν είναι αόριστα αλλά συγκεκριμένα. Στο πρώτο γκολ ο σκόρερ ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ ενώ στο πέναλτυ δεν υπήρχε επαφή του Κεστελίδη με τον παίκτη της Νάουσας.
Το περίεργο είναι ότι μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι πήραν αρκετά σφυρίγματα από τον διαιτητή αλλά μόλις μείωσαν σε 1-2 επανήλθε στα γνωστά του σφυρίγματα και η Νάουσα έφτασε στο 1-3.
Η ήττα αυτή φέρνει τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς σε ακόμα πιο δύσκολη θέση αλλά θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να παραμείνουν στην κατηγορία γιατί ακολουθεί πολύ καλό πρόγραμμα. Η Νάουσα χωρίς να είναι καλύτερη πήρε ένα τρίποντο που την διατηρεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ
Στο 35’ ο Χατζηβαλσάμης δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ευρισκόμενος όμως σε θέση οφσάιντ, σούταρε και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά το γκολ μέτρησες.
Στο 62’ ο Παπαστεργίου είχε τη μπάλα στα πόδια, πέφτει κάτω χωρίς να έρθει σε επαφή με τον Κεστελίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ. Το χτύπησε ο Δουλγερίδης εύστοχα και έκανε το 0-2. Στον καταλογισμό του πέναλτυ είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Στο 75’ μετά από σουτ του Σαμανίδη έξω από την περιοχή ο Παπαδόπουλος μπήκε στην τροχιά της μπάλας, την βρήκε λίγο με το κεφάλι, άλλαξε πορεία και μείωσε σε 1-2.
Στο 85’ ο Πουρνάρας με σουτ μέσα από τη περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και γράφει το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Χατζημηνάς, Σαμανίδης, Σιαμήτρας, Κεστελίδης, Χατζής, Κατσαρός, Τιούτιος (68’ Γούλας), Λύρας, Μότσιανος, Μιχαλίτσιος (50’ Παπαδόπουλος), Μυστρίδης (70’ Μπακάλης).
Νάουσα: Σιμψιρής, Μάνδαλος, Περηφανόπουλος, Πετράκος, Πίτιος, Γερμάνης, Παπαστεργίου, Δουλγερίδης (79’ Μουρουζίδης), Χατζηβαλσάμης, Βλαχοδήμος (66’ Πουρνάρας), Ευθυμιάδης (82’ Πασχάλης).

Εθνικός Κατερίνης  - Α.Ε. Σιάτιστα 2-0
Απόλυτα πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόβα τελικού που έκανε χθες ο Εθνικός στο παιχνίδι της Δ’ Εθνικής με την Σιάτιστα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μετά τα τελευταία αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών για τον Εθνικό δεν είχε καμία σημασία σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι. Είχε όμως μεγάλη σημασία η απόδοση της ομάδας ενόψει του τελικού που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης.
Ο Εθνικός ήταν καλύτερος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στο χρονικό διάστημα που πέτυχε και τα δύο τέρματά του.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού αφού οι παίκτες του Εθνικού έκαναν και οικονομία δυνάμεων λόγω του αγώνα της Τετάρτης.

Τα γκολ
Στο 28’ ο Δερμίσης άνοιξε το σκορ και έγραψε το 1-0 για τον Εθνικό.
Στο 42’ ο Ελλησιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις
Εθνικός Κατερίνης: Καρασκόρδας, Ζυγόπουλος, Δερμίσης, Ζαπουνίδης, Τζιάμας, Παπαβασιλείου (16΄Μπεκιάρης) (69΄Γκουνταμάνης), Ελλησιάδης, Μετενίδης, Κλιάνης, Συρανίδης, Κατσαμάγκας (67΄Λαζαρίδης)
Σιάτιστα: Α.Δαινάς, Γράβας (82΄Τέρτης), Τσιαούσης, Ντίνας, Λάτσιος, Στεργίου, Κατσούλης (80΄Ντέρος), Καραγκούνης, Δ.Δαινάς (46΄Δεληγιάννης), Χ. Κωντσιόγλου, Γ. Κωντσιόγλου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks