Δ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 
Τα Αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής και η Βαθμολογία
Αύξησε τη διαφορά ο ...πρωτοπόρος Βατανιακός από τους διώκτες του μετά την νίκη επί της Αγκαθιάς
Ισόπαλο το Πιερικό ντέρμπι Εθνικού - Λεπτοκαρυάς
Λευκή ισοπαλία για Σβορώνο με τον Πυρσό Γρεβενών

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο πρωτοπόρος
Βατανιακός - Νίκη Αγκαθιάς 2-1
Νέα νίκη για το Βατανιακό επί της πολύ δυνατής Νίκης Αγκαθιάς  με 2-1 τέρματα μετά από ένα πολύ καλό και συναρπαστικό παιχνίδι. οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν  και στο 16΄ πήραν το προβάδισμα στο σκορ.  Το γκολ αυτό υποχρέωσε τον προπονητή του Βατανιακού να ρίξει στο παιχνίδι δύο επιθετικούς και το ρίσκο του στέφθηκε με επιτυχία.
Η συνέχεια ανήκει στο Βατανιακό που ισοφάρισε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έφυγε στα αποδυτήρια με το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη. Πριν από το γκολ είχε δοκάρι ενώ δεν του δόθηκε και πέναλτι.
Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες της Νάουσας και του Πυρσού Γρεβενών  φέρνουν το Βατανιακό ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.
 Τα γκολ και το δοκάρι του Βατανιακού
Στο 15΄ ο Μελιόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1
Στο 40΄ ο Πουτουρίδης σπάζει το οφ-σαϊντ τροφοδοτεί το Δημόπουλο, αυτός κάνει παράλληλη σέντρα  στον Τσικαδέρη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 48΄ κεφαλιά πάσα του Κυπαρίσση στον Ανδρονικίδη  αυτός σούταρε η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 82΄ γυριστή πάσα του Κυπαρίσση στο σημείο του πέναλτι ο Αγγελάκης με ανάποδο ψαλίδι 2-1
Στο 88΄ ο Κουκλής απέκρουσε με το χέρι σουτ του Ποτουρίδη ο διαιτητής δεν είδε το χέρι.
Οι συνθέσεις
Βατανιακός: Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος (22 Δημόπουλος)(60 Λ.Τ Αγγελάκης), Σταφίδας, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Σταλίκας (22 Ανδρονικίδης), Τσικαδέρης, Γιαπιτζής, Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Σιδηρόπουλος.
Νίκη Αγκαθιάς: Κύρου, Κουβατσίδης, Κουκλής, Λαμπριανίδης, Ντάμτσης (86 Σιδηρόπουλος), Πατρίκας (69 Μαρούδας), Τσαρτσαρής (72 Πιρλίκας), Ρίσου, Τσιούπρος, Κουκουλής, Μελιόπουλος.


Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι
Εθνικός Κατερίνης – Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το Πιερικό ντέρμπι στο γήπεδο του Σταθμού μεταξύ Εθνικού Κατερίνης και Ολύμπου Λεπτοκαρυάς. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί βολικό για την Λεπτοκαρυά, καθώς δεν έχασε πολύ έδαφος στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Κατηγορία. Αντίθετα, ο Εθνικός βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται 9 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πολύ μεγάλες φάσεις. Η πρώτη φάση για τον Εθνικό στο 18ο λεπτό, όταν ο Τάσιος μπήκε στην περιοχή αλλά ο Χατζημηνάς έπεσε στα πόδια του και έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μότσιανο να σουτάρει δυνατά και τον Σαρπότα να μπλοκάρει σταθερά. Στο 28’ ο Ελισιάδης είδε τον Χατζημηνά εκτός εστίας και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεπτοκαρυά είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 67’ όταν ο Μότσιανος και πάλι έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Σαρπότας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Νέα καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, με το μονοκόματο σουτ του Σαμανίδη να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαρπότα. Στο 86’ ο Εθνικός απείλησε με δυνατό σουτ του Ελισιάδη αλλά ο Χατζημηνάς έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ. Και στο 90ο λεπτό η μεγαλύτερη φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν σε μία ξαφνική αντεπίθεση ο Γκουνταμάνης ενώ είχε δύο ξεμαρκάριστους συμπαίκτες προτίμησε την χειρότερη επιλογή που είχε, να σουτάρει, με την μπάλα να περνάει άουτ.
Νέο τοπικό ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική για τον Εθνικό που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Βατανιακό, ενώ ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς θα υποδεχθεί την Καστοριά.
Οι συνθέσεις:
Εθνικός Κατερίνης: Σαρπότας, Θεοδοσιάδης, Δερμίσης, Τζιάμας, Μαγκλάρας, Ελισιάδης, Λαζαρίδης, Γκουνταμάνης, Τάσιος (57’ Κλιάνης), Μπεκιάρης, Κατσαμάγκας (46’ Μετενίδης, 77’ Καμπερίδης).
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Χατζημηνάς, Κεστελίδης, Γούλας, Μπακάλης, Σιαμήτρας, Τιούτιος, Κατσαρός (71’ Λύρας), Σαμανίδης, Μότσιανος, Μιχαλήτσιος, Παπαδόπουλος (46’ Μυστρίδης).


Όλα μηδέν στο Σβορώνο
ΓΑΣ Σβορώνου – Πυρσός Γρεβενών 0-0
Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν ΓΑΣ Σβορώνου και Πυρσός Γρεβενών στην χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σβορώνο. Ένα αποτέλεσμα από το οποίο βγήκε ευνοημένος μόνο ο…Βατανιακός, καθώς ξέφυγε 7 βαθμούς από τον Πυρσό που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ισοπαλία αυτή, έφερε την ομάδα του Σβορώνου εντός της ζώνης του υποβιβασμού, αφού η Γαλατινή επικράτησε του Κάστορα και τον έφτασε στους 36 βαθμούς, αφήνοντας τον Σβορώνο στους 35 στην ενδέκατη θέση.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να έχουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φανούν απειλητικοί και το έκαναν σε 1-2 περιπτώσεις.
Στην επανάληψη το θέαμα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, με τις δύο ομάδες να φαίνονται ότι θέλουν πολύ την νίκη, αλλά ταυτόχρονα να φοβούνται και την ήττα. Στο 90ο λεπτό ο ΓΑΣ Σβορώνου θα μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά ο επόπτης σταμάτησε τετ-α-τετ του Σιδηρόπουλου σε μία δύσκολη και αμφισβητούμενη φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή και τον βοηθό του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τερετίδης και βοηθοί οι κ.κ. Σταρατόγλου και Λαζρής του Συνδέσμου Καβάλας.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ Σβορώνου αντιμετωπίζει, σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου, εκτός έδρας τον Μακεδονικό Φούφα σε μία δύσκολη έδρα όπου η τοπική ομάδα έχε μαζέψει 24 από τους 27 βαθμούς της στο Πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ Σβορώνου: Σαρρής, Βαρβαρέζος, Παπαδόπουλος, Κολαξίδης, Σκέντος, Κεσίδης, Μυστακίδης, Τάσσος (54’ Κατσίμπουρας), Ζαπουνίδης (70’ Σκαμπαρδώνης), Σιδηρόπουλος, Ραπτόπουλος (46’ Καρτσαμπάς).
Πυρσός Γρεβενών: Μακρής, Δελήμπασης (83’ Στεφανόπουλος), Μπόλλος, Αλεξανδρίδης Π, Αλεξανδρίδης Ε, Σερέτης, Γεωργίου, Κοτζατίζογλου (80’ Χερίδης), Τζιώτας, Δούμας, Ελευθερίου (54’ Παπανικολάου)

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks