ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0 - Με την... υπογραφή του Σούλη!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 
Η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας της Κατερίνης με 2-0 σε βάρος των Τρικάλων. Οι «μελανόλευκοι» πήραν βαθιά... ανάσα, ενώ από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί γνώρισαν την πικρή γεύση της ήττας μετά από οκτώ παιχνίδια και πλέον απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον τέταρτο της κατάταξης, Λεβαδειακό.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά μόνο στο δεύτερο μέρος ικανοποίησε τους περίπου 2.000 φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό με συνέπεια οι ενδιαφέρουσες φάσεις να είναι ελάχιστες.
Στην επανάληψη, πάντως, το θέαμα ήταν καλύτερο με τους αντιπάλους να είναι περισσότερο κινητικοί και να αναζητούν με αξιώσεις το γκολ. Τελικά, αυτό το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 72' όταν μετά από σέντρα του Μιλόσκοβιτς, ο Πέντα βρήκε με κεφαλιά τον Χατζή και εκείνος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πουρή.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Πιερικός ήταν αυτός που βρήκε και πάλι δίχτυα. Ήταν το 85' όταν ο Πέντα έδωσε ασίστ στον Πουλάκο, ο οποίος με δύσκολο σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ και διαμόρφωσε, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης (77' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πέντα, Λόπεζ (46' Πουλάκος), Γκουγκουλιάς.
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας):
Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος (81' Στεπάνοβιτς), Χρήστου, Μίνγκας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (46' Μπαλού), Σαρακατσάνος, Ένοκ, Ουέλινγκτον (68' Κοντογουλίδης).Επιμέλεια: Κώστας Φόλλας (novasports)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks