Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ικανοποίηση" για το τρίποντο με Σκύδρα

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός

Το μυαλό στην Λέσβο
Στα "ύψη" βρίσκεται η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Ποντίων μετά από τις δυο συνεχόμενες επιτυχίες απέναντι σε Φωκικό ...και Αετό Σκύδρας που απομάκρυναν το συγκρότημα του Γιώτη Σταματόπουλου για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι "προσθήκες" στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη αποδεικνύονται "χρυσές" για τους πόντιους, καθώς απέκτησαν "ποιότητα" στην γραμμή κρούσης με ευκολία στο σκοράρισμα όπως φαίνεται στους τελευταίους αγώνες.
Το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα της Σκύδρας ανήκει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Λέσβο, όπου η Κατερινιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Καλλονή, "μετρώντας" μια απουσία και μια επιστροφή.

Ο 38χρονος ομογενής τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Τροϊρη που επιστρέφει από τιμωρία μιας αγωνιστικής, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Λιόλιου που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν θα "ταξιδέψει" στην Λέσβο.
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Δευτέρα και λίγο πιο έντονο πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε η χθεσινή προπόνηση.
Σήμερα ο κόουτς της Κατερινιώτικης ομάδας έδωσε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ρεπό.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks