ΠΑΕ Πιερικός - Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός για τους δημοσιογράφους των τοπικών εφημερίδων

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011
Για την καλύτερη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, η διοίκηση αποφάσισε τα εξής:
1. Από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, όσοι δημοσιογράφοι... θέλουν να παρακολουθήσουν την προπόνηση, μπορούν να το κάνουν εκτός του αγωνιστικού χώρου (γήπεδο και ταρτάν), κατόπιν απόφασης του Δ.Σ της ΠΑΕ και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του γηπέδου κ. Χαράλαμπο Καρατζόγλου .
2. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πιερικού, καλούνται, μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, να δηλώσουν τα στοιχεία τους (όνομα, επίθετο, μέσο μαζικής ενημέρωσης για λογαριασμό του οποίου αναπαράγουν το ρεπορτάζ του Πιερικού) μέσω email στο paepierikos@gmail.com. 
3. Την Πέμπτη πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα θα διαμορφώνεται η λίστα των εκπροσώπων του Τύπου που θα παρίστανται στο γήπεδο αλλά και στη Συνέντευξη Τύπου.
4. Την Πέμπτη, πριν από κάθε εκτός έδρας αγώνα, θα διαμορφώνεται η λίστα των εκπροσώπων του Τύπου που θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα.
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σέβεται απόλυτα την εργασία και την προσφορά των εκπροσώπων του τοπικού Τύπου προς τον Πιερικό, όπως σέβεται απόλυτα και το έργο του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, ειδικά κατά την ώρα της προπόνησης που είναι ώρα εργασίας. Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων.
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
Επιπλέον ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για τη δυναμική  τους παρουσία  στο γήπεδο, στον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια για την ανάκαμψη της ομάδας! 
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks