ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Χωρίς Λόπεζ" στην Βέροια - Με Ιωνικό θα εκτίσει την ποινή του ο Γιατζιτζόγλου

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Συνέχισε χθες με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ την προετοιμασία του ο Πιερικός για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην ...Βέροια κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα στο ντέρμπι της κεντρικής Μακεδονίας για την 23h αγωνιστική της football league.

Δεν γυμνάστηκε ο Ευθύμης Γουσούλης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Μαρσέλο Πέντα δείχνοντας πως ίσως "προλάβει" την μάχη στην Βέροια.

Η χθεσινή προπόνηση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί περιελάμβανε μετά το ζέσταμα πολλές ασκήσεις ταχυδύναμης και βάρη, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη για τις 14:45 το απόγευμα.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο Λόπεζ συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και "χάνει" το ματς στην Ημαθία, ενώ οι Κοντέων και Γιατζιτζόγλου θα εκτίσουν τις ποινές τους για τον ίδιο λόγο στις αναμετρήσεις με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ιωνικό αντίστοιχα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks