Γεννήθηκε... ελπίδα τίτλου

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Από μικρή γίνονται φίρμες στην Τούμπα | Πηγή: InTime




ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Το γνωστό σλόγκαν του Θοδωρή Ζαγοράκη: «ο ΠΑΟΚ πάνω απ` όλα», φαίνεται πως μπήκε σε εφαρμογή χθες (21/2) στο γήπεδο της Τούμπας. Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ έγινε πατέρας την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσω μεγαφώνων! Μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον από άλλες χώρες για το παιχνίδι.
Γεννητούρια στο... γήπεδο
Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ έγινε πατέρας χθες (21/2) την ώρα που ήταν στο... γήπεδο. Η γυναίκα του Αγάπιου Ξανθίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τηλεφώνησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο φίλος της ομάδας έμαθε ότι έγινε πατέρας από τα μεγάφωνα. Αναμφίβολα μια στιγμή που (αν όχι ποτέ) σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Πάντως, ο εν λόγω οπαδός έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή το σλόγκαν του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ποιο είναι αυτό; «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα». Πραγματικά πάνω από όλα...
Ενδιαφέρον από παντού
Το χθεσινό (21/2) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ήταν το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου. Για αυτόν τον λόγο δεν ήταν λίγοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκτός Ελλάδας που έδειξαν το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, υπήρχε κάλυψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αλ Τζαζίρα), την Αμερική και τον Καναδά (AΝΤ1 Sat), καθώς επίσης και κανάλια από τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Σερβία που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πανό με νόημα
Η απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών που έχει τεθεί σε ισχύ τον τελευταίο καιρό από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Χθες υπήρχαν τρία πανό κατά της απαγόρευσης, αφού η στάση τόσο των οπαδών όσο και της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι υπέρ των μετακινήσεων. «Δικαίωμά μας να ταξιδεύουμε» και «Ζούμε για την Κυριακή, βάλτε μας όλους φυλακή» και «Βούγια, Χρυσοχοΐδη, ανίκανοι προστάτες του πολίτη», ανέγραφαν χαρακτηριστικά τα πανό που υπήρχαν στο γήπεδο.
Για τους ξένους
Τα κάγκελα της θύρας 2 του γηπέδου της Τούμπας ήταν… πολύχρωμα χθες. Ο λόγος; Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν τοποθετήσει σημαίες από τις χώρες που κατάγονται οι ξένοι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξουν ότι τους στηρίζουν. Υπήρχαν σημαίες, από Χιλή, Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Σερβία, Ιταλία, Βοσνία, Γαλλία, Βραζιλία, Αργεντινή και Ισπανία, μία για κάθε παίκτη, αλλά και για τον προπονητή Φερνάντο Σάντος.
Εκλεισαν τον δρόμο στο Δερβένι για μισή ώρα
Σε συμβολική κινητοποίηση προέβησαν οι Φίλοι ΠΑΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κλείνοντας τον δρόμο από και προς το Δερβένι για 30 λεπτά, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση των μετακινήσεων. Με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι «αυτή η κινητοποίηση είναι απλά η απαρχή ενός αγώνα έντιμου και καθαρού, που δεκαετίες τώρα ως ΠΑΟΚτσήδες υπηρετούμε. Για εμάς, άλλωστε, αυταπόδεικτα και αναντίρρητα, ΠΑΟΚ σημαίνει αντίσταση, κατάκτηση και εκ βαθέων πάλη για ιδανικά, που δυστυχώς μείναμε μόνοι μας να υπερασπίζουμε στον κυκεώνα της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου, στο κατάπτυστο νέο σχέδιο αποχαύνωσης των ιδεών και κονσερβοποίησης του κοινωνικού ιστού και κάθε έκφανση υγείας του που κάποιοι δολίως προωθούν».
Το μπάσκετ πήγε Τούμπα
Οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν πάρει πολλές φορές γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας στο Παλατάκι, ωστόσο χθες είχαν την ευκαιρία ζήσουν από κοντά την εμπειρία της Τούμπας. Μονρό, Γκρέγκορι, Χέλιγουελ και Μιλισάβλιεβιτς βρέθηκαν στο γήπεδο και ειδικά ο πρώτος έκλεψε την παράσταση. Ο Αμερικανός είχε βάλει ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ στο κεφάλι του και συνεχώς τραβούσε φωτογραφίες, αφού ζούσε για πρώτη φορά μία τέτοια εμπειρία. Παρών ήταν και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks