ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-1 - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-2-2010
Παληκαρίσια εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Διαγόρα, πέτυχε ο Πανσερραϊκός προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι Μακεδόνες παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να σκοράρουν και να κρατήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα.
Στο πρώτο μέρος, ο Διαγόρας ήταν σαφώς ανώτερος και προσπάθησε να απειλήσει τον αντίπαλό του, ενώ δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες δίχως να τις αξιοποιήσει.
Στην επανάληψη, οι Ροδίτες απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Βοσκόπουλου στο 57' ωστόσο η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Πανσερραϊκός. Ηταν το 67' όταμ ο Γεωργιάδης επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Σερραίοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους, ενώ στο 87' έμειναν με εννέα στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί ο Μπανγκουρά -ενώ περπατούσε για να βγει από το ματς και να γίνει αλλαγή- έσπρωξε με τον αγκώνα τον Τσιάτσιο όταν ο τελευταίος τον πλησίασε και του είπε να κάνει γρήγορα.
Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Πανσερραικός πανηγύρισε τη σημαντική νίκη.
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Ακόστα (68' Ταραχούλσκι), Σπάρταλης (65' Γεωργιάδης), Πουλόπουλος, Ρούσεφ, Τριανταφύλλου, Κατερίνης, Τσιάτσιος, Κωνσταντινίδης (83' Γκεσόφσκι), Παύλου.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Μπανγκουρά, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος, Τάντις (90' Γεωργίου), Κωνσταντινίδης, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Μιχαήλ.
(ρεπορτάζ απο το novasports)
Δείτε το γκόλ σε αποκλειστικότητα εδω::

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks