ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2010 
Καλό ζέσταμα, ανοίγματα, ασκήσεις συναρμογής και κοροϊδάκι (5-2) περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση από την οποία απουσίαζαν πέντε παίκτες. Οι Πέντα και Ολγκίν υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, ο πρώτος λόγω ενόχλησης που έχει στον ώμο και ο δεύτερος στον προσαγωγό. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Κωνσταντινίδης. Εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Νίκου λόγω της ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια προπόνησης. Τέλος δεν προπονήθηκε ούτε ο Παστός λόγω ενόχλησης στο γόνατο. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης θα είναι εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ιωνικό λόγω συμπλήρωσης καρτών.
Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00.
*
Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κονταριώτισσας θα επισκεφτούν την Παρασκευή (19/02/2010) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέπτεται σχολεία της Πιερίας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού αλλά και να συζητήσουν θέματα του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου.  Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να έρθει κοντά στη νέα γενιά φιλάθλων της Πιερίας.
*
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει ότι η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ θα είναι 10€. Υπενθυμίζεται ότι για τους μαθητές η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν.
*
Οι διαιτητές της αναμέτρησης ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' εθνικής:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φ. Φωτιάδης (Καστοριάς)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Χ. Κουρομπίλια (Καρδίτσας)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Τ. Ναλμπάντης (Κιλκίς)
4Ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μαντάκης (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κ. Ζανετίδης (Δωδεκανήσου)
*
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει τους εκπροσώπους των  ΜΜΕ ότι στον εντός έδρας αγώνα  ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής θα ισχύει λίστα με τα ακριβή στοιχεία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον αγώνα, με βάση την οποία θα επιτρέπεται η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρία.
Για τη διαπίστευσή  σας καλέστε στο 6948 830675 (ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks