Με "ψηλά" το κεφάλι ολοκλήρωσαν οι Νέοι Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Λάρισας 1 - 1

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 18.02.2010
Ισόπαλη με 1 - 1 τέρματα, αναδείχθηκε η ομάδα Νέων της Πιερίας στην χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Νέων Πόρρων, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας που τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν οι δύο ομάδες στο χθεσινό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτερος στο πρώτο μισό του αγώνα, χρονικό διάστημα στο οποίο πήραν προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην επανάληψη η ομάδα των Νέων της Πιερίας είχε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισε ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 25' ο Χαλβατζάρας μπλόκαρε την αριστερή του γωνία, την κεφαλιά του Τσανάκα ύστερα από σέντρα του Παπαζιού από αριστερά.
Στο 26' ο Μωυσίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο προωθημένος Πάτρας από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 37' μακρινό σουτ του Γκαμπέτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαϊναρά και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί της Πιερίας.
Στο 41' ο Μαϊνάρας έδιωξε στην αριστερή του γωνία, το σουτ - φάουλ του Τόλιου από το ύψος της περιοχής.
Στο 61' ο Παναγιωτίδης έκανε την ατομική προσπάθεια, σούταρε ο Χαλβατζάρας απέκρουσε, η μπάλα όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Στο 70' ο Τσιανάκας με διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.
Διαιτήτευσαν την συνάντηση οι κ.κ. Πλιάκης - Παμτσίδης - Κοτζιακουτζίδης από την Κοζάνη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Μαϊνάρας, Ζυγόπουλος, Παπαζιός, Τζιάμας, Σαββίδης, Μπαρέκας (55' Παμλίδης), Χρυσόπουλος, Μετενίδης, Τσιανάκας, Ντόσης (60' Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος (70' Λιάτσος).
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Λάρισας
Χαλβατζάρας, Περήφανος (46' Βισαράκος), Καλογερόπουλος, Πάτρας, Χάμος, Γκαμπέτας, Σιαμαντούρας (46' Σιαμαντούρας), Μωυσίδης, Αρβανίτης, Τόλιος (46' Παπαγεωργίου), Κατσικάνης.
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής
Πιερία - Λάρισα 1 - 1
Καρδίτσα - Ημαθία 3 - 0
Ρεπό: Τρίκαλα
Βαθμολογία (Νέων) Τελική
1. Λάρισα 17 22 - 4
2. Καρδίτσα 16 14 - 9
3. Ημαθία 12 12 - 18
4. Πιερία 9 10 - 10
5. Τρίκαλα 2 2 - 19
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks