"Άδοξο" τέλος για τους Παίδες Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Λάρισας 0 - 1

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 18.02.2010
"Αυτοκτόνησαν" οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας, καθώς ύστερα από μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησαν, ηττήθηκαν χθες το απόγευμα από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας με σκορ 1 - 0 και έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού.
Στο άλλο παιχνίδι η Καρδίτσα επικράτησε της Ημαθίας με 4 - 3 τέρματα σ' ένα παιχνίδι θρίλερ και μαζί με την χθεσινή της αντίπαλο (Ημαθία) πήραν το χρυσό εισιτήριο.
Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να πετύχει κάτι ουσιαστικό. Κρίμα για τους Παίδες, πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και από μία μέτρια εμφάνιση έχασαν την πρόκριση.
Φάσεις και το γκολ
Στο 7' ο Φλέγγας εκμεταλλεύτηκες την κακή συνεννόηση στην άμυνα της Πιερίας, πλάσαρε τον Πατσιογιώργο, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο 16' οι φιλοξενούμενοι της Λάρισας ανοίγουν το σκορ, ο Τηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Γκουτρουμπής έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Πατσιογιώργου που επιχείρησε την έξοδο.
Στο 31' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε το σουτ του Γκαραλιάκου από το ύψος της περιοχής, και στην επόμενη φάση, ο Χαρέλας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, το μονοκόμματο σουτ του Μυστακίδη όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαγιάννη.
Στο 58' ο Καραγκιόζης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Πιερίας, πλάσαρε όμως ελάχιστά άουτ, από το δεξί δοκάρι του Πατσιογιώργου.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Πανιτσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Πλιάκη - Κοτζιακουτζίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πατσιογιώργος, Χαρέλας, Δερμίσης, Ταραράς (41' Τσινιστίδης), Δολμίδης, Τσιώμης Γ., Λύρας, Παπατόλιος, Μωυσίδης (59' Καθάριος), Μυστακίδης, Τσιώμης Β. (59' Νούλας)
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Λάρισας
Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμόλιας, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Γκουτρουμπής, Τσιλούλης, Φλέγγας (68' Σουμπεκιώτης), Γκαραλιάκος (56' Καραγκιόζης), Νάκας (65' Βάσος).
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής
Πιερία - Λάρισα 0 - 1
Καρδίτσα - Ημαθία 4- 3
Ρεπό: Τρίκαλα
Βαθμολογία (Παίδων) Τελική
1. Καρδίτσα 15 11 - 15
2. Ημαθία 14 23 - 15
3. Λάρισα 14 12 - 6
4. Πιερία 12 17 - 12
5. Τρίκαλα 1 8 - 23
6. Προκρίθηκαν Καρδίτσα και Ημαθία (λόγω καλύτερης βαθμολογίας στους αγώνες με Λάρισα).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks