ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.1.10

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο (15.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Ηλιούπολη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ανέβασε ιδιαίτερα τους ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τελειώματα φάσεων, δίτερμα και τακτική. Μετά το αυριανό χαλάρωμα ο Κορυδαλλιώτης προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή των "μελανολεύκων.
Πέντε έξω, τρεις μέσα.
Ο τεχνικός του Πιερικού καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ηλιουπολίτες χωρίς τους τιμωρημένους Χατζηζήση, Μακρή, Φρέντερικς, Θάνο και Ολγκίν οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Επιστρέφουν όμως οι Εξουζίδης, Μαρτίνεζ και Γκουγκουλιάς που εξέτισαν την ποινή τους.
Κανονικά ο Πλάτανος, αγώνας δρόμου για Λαζαρίδη.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Πλάτανος του οποίου το δελτίο παρελήφθη από την ΠΑΕ Πιερικός. Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο 42χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Κώστα Λαζαρίδη για τον οποίο πάντως καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έγγραφα. Όσον αφορά στην αποδέσμευσή του Αχιλλέα Αγγελόπουλου δεν υπήρξε κάποιο νεότερο, με τις εξελίξεις πάντως να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks