Πιερικός - Πρωί προπονήθηκε χθες ο Πιερικός Κανονικά και ο Γιώργος Τασίδης Κίτρινος πυρετός με πέντε απόντες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010
Με την παρουσία όλων συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος στη χθεσινή προπόνηση και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδων αφού θα έχει απόντες πέντε ποδοσφαιριστές από αυτούς που θεωρούνται της βασικής εντεκάδας και είναι από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Πιερικού.
Οι παίκτες αυτί είναι οι Θάνος, Μακρής, Φρέντερικς και Χατζηζήσης λόγω κίτρινων καρτών και ο Ολγκίν που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κίτρινος πυρετός λοιπόν στον Πιερικό για το παιχνίδι της Κυριακής.
Επιστρέφουν όμως τρεις επίσης πρωτοκλασάτοι και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Οι παίκτες που επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους είναι οι Εξουζίδης, Μαρτίνεζ και Γκουγκουλιάς και είναι αγωνιστικά έτοιμοι σε όλους τους τομείς.
Προοδευτικά αλλά σταθερά βρίσκουν την αγωνιστική τους κατάκτηση και ο Ρέγιες με τον Κωνσταντινίδη που αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Κανονικά προπονείται και ο Νίκος Πλάτανος που αποκτήθηκε επίσης πρόσφατα αλλά μέχρι χθες δεν είχε έρθει το δελτίο του. Είναι όμως πολύ πιθανό να έρθει σήμερα οπότε θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση και θ’ αρχίσει περίπου στις 2:30 το μεσημέρι.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Πιερικού είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιώργος Τασίδης που λόγω τραυματισμού του στο Αγρίνιο δεν προπονήθηκε στις προηγούμενες προπονήσεις. Χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση και έτσι θα είναι παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.

Η χθεσινή προπόνηση
Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις καλής κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Το επόμενο στάδιο περιλάμβανε διάφορες ασκήσεις τακτικής μέσα από παιχνίδια και στη συνέχεια έγιναν όλες οι στημένες φάσεις.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής ο προπονητής του Πιερικού δοκίμασε και κάποια σχήματα εντεκάδων, και αυτό είναι λογικό αφού απουσιάζουν παίκτες που είχαν συμμετοχή σχεδόν σ’ όλα τα παιχνίδια, αν όχι σ’ όλα.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Ο προπονητής του Πιερικού ούτε μετά τη σημερινή προπόνηση θ’ ανακοινώσει την αποστολή επειδή θα γίνει και άλλη προπόνηση αύριο το πρωί.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks