ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση σε …δείπνο στους καλαθοσφαιριστές
του Πιερικού Αρχελάου
 Από το εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ»
Άμεση ήταν η αποδοχή της πρόσκλησης σε …δείπνο από το εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ» προς τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου.
Οι ιδιοκτήτες του Δημήτρης Πόδας, Γιάννης Τσιτακίδης και Γιάννης Τσουλφάς που είναι χορηγοί και στην αγωνιστική περίοδο 2009-1010, θέλοντας να επιβραβεύσουν και να ευχαριστήσουν τους αθλητές για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Σ.Σ. καλύτερα δεν γίνεται, πρώτος και μόνος είναι στη βαθμολογία), παρέθεσαν πριν λίγες μέρες ένα υπέροχο δείπνο. Μάλιστα με την ευκαιρία αυτή και μετά από προτροπή του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Γιάννη Πόδα, οι καλαθοσφαιριστές έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπου τυχερός ήταν ο Ανδρέας Ψαρόπουλος.

Στο ευχάριστο κλίμα συμμετείχαν οι προπονητές και μέλη του δ.σ., τα εδέσματα ήταν πλούσια και άφθονα και το κρασί, καλό μεν, εκ των πραγμάτων όμως δε, …λίγο αφού οι συνδαιτυμόνες ήταν αθλητές.
Ο κ. Γιάννης Πόδας κατά την κοπή ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για τη μέχρι τώρα πορεία και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά και καλή δύναμη».
Ανάλογες ήταν και οι ευχές των ιδιοκτητών προς τους καλαθοσφαιριστές, όπως και των τελευταίων προς τους ιδιοκτήτες για την όμορφη βραδιά που πέρασαν.
ΦΩΤΟ:
1.Ο κ. Γιάννης Πόδας, αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κατά την κοπή της πίτας στο φιλόξενο εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ».

 
2.Σύσσωμη η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου σε ώρα …μάχης. 


3.Ο τυχερός καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Ψαρόπουλος.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks