ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010
Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να...πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, δηλώνουν στον Πιερικό εν όψει του αυριανού σπουδαίου αγώνα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (17.00 ΟΑΚΑ, τηλεοπτικά από τον Alpha). Οι Κατερινιώτες ολοκλήρωσαν με μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με τους "πρασίνους", η οποία έγινε στο βοηθητικό του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το καλό "ζέσταμα" και το...χαλαρωτικό "κορόιδο" επικέντρωσε το πρόγραμμά σε ασκήσεις τακτικής ενώ "ντόπαρε" και ψυχολογικά τους παίκτες του.
ΟΚ για Κοντέων, αύριο για Ρέγιες.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε ο Πέτρος Κοντέων, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε. Έτσι, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος αποτελεί μια ακόμη επιλογή για τον Κορυδαλλιώτη τεχνικό στη μεσαία γραμμή. Αύριο, αν όλα πάνε καλά, θα εκδοθεί και το δελτίο του επίσης νεοαποκτηθέντος Ρέγιες. Οι δυο παίκτες γυμνάζονταν κανονικά όλες αυτές τις ημέρες με την ομάδα κι έτσι είναι πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αυριανής αναμέτρησης.
Μοναδικός απών ο Θάνος.
Από τους 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Αθήνα, μοναδικός απών για αύριο είναι ο Τάσος Θάνος ο οποίος αποβλήθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό. Οι 21 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους 3 θα αποκλειστούν λίγο πριν τον αγώνα από τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι οι: Καρακούτσης, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Νίκου, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Εξουζίδης, Τασίδης, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Κοντέων, Πέντα, Φρέντερικς, Ρέγιες, Τσιτλακίδης, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν.
Πιθανή ενδεκάδα:
Με το αγαπημένου του 4-5-1 αναμένεται να παρατάξει τον Πιερικό αύριο ο Σούλης Παπαδόπουλος, εκτός κι αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι: Καρακούτσης κάτω από τα δοκάρια, Τασίδης και Εξουζίδης στο κέντρο της άμυνας, Γιαζιτζόγλου στα αριστερά, Χατζηζήσης στα δεξιά, Μακρής και Μαρτίνεζ ανασταλτικοί μέσοι, ο Παντελιάδης στην αριστερή πτέρυγα, ο Πέντα από τα δεξιά, και ο Ολκγίν στην κορυφή της επίθεσης. "Γρίφο" αποτελεί μια θέση η οποία θα καταληφθεί είτε από τον Φρέντερικς, είτε από τον Γκουγκουλιά, εκτός κι αν ο 42χρονος τεχνικός εκπλήξει χρησιμοποιώντας έναν εκ τω "καινούριων" Κοντέονα ή Ρέγιες.
Με 250 στο πλευρό του.
Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό του Πιερικού, ταξιδεύοντας είτε οργανωμένα είτε ιδιωτικά, παρά το εργάσιμο της ημέρας. Ο ΣΟΠ-Θύρα 5 και το Club Μελανόλευκοι διοργανώνουν εκδρομή, με δυο λεωφορεία ήδη να έχουν γεμίσει και με πιθανότητα να μπει και τρίτο, ενώ ουκ ολίγοι φίλοι της κατερινιώτικης ομάδας θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα στην Αθήνα. Αν σε αυτούς προστεθούν και οι Κατερινιώτες μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, υπολογίζεται ότι στη Θύρα 20 του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 200-250 φίλαθλοι του Πιερικού.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks