ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010


Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές του δηλώσεις αναφερόμενος στο ισόπαλο παιχνίδι με 1-1 τέρματα με τον Εθνικό. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος είπε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή τους εμφάνιση και μάλιστα σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι και με μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από τη στιγμή που μπαίνουμε στα παιχνίδια τόσο δυνατά και καταφέρνουμε να προηγηθούμε ώστε να μπορούμε να διαχειριζόμαστε το χρόνο γιατί και στις Σέρρες και με τον Εθνικό, σε δύσκολες έδρες και έχοντας απέναντι δυνατές ομάδες έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ που δημιουργήσαμε. Έτσι πολύ δύσκολα θα μας ξέφευγε η νίκη.
Εκείνο όμως που με ικανοποίησε είναι ότι η ομάδα μπαίνει και στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά και είναι αυτή που ελέγχει το παιχνίδι και δημιουργεί ευκαιρίες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.
Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να κάνουμε καλή παρουσία σαν ομάδα για να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία μας.
Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για το παιχνίδι αυτό γιατί είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα.
Εμείς όμως θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Στο παιχνίδι αυτό εκτός του Θάνου που δεν μπορεί να παίξει θα έχουμε και τρεις με τέσσερις αλλαγές.

Προπονείται σήμερα ο Πιερικός
Η αποστολή του Πιερικού, όπως είναι γνωστό, μετά τον αγώνα με τον Εθνικό παρέμεινε στην Αθήνα και χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με δύο διαφορετικά προγράμματα. Όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενώ ο υπόλοιποι σε βοηθητικό γήπεδο του Ατρομήτου στον Ασπρόπυργο.
Σήμερα το μεσημέρι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προπονήσει τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν από το αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό γήπεδο του Ατρομήτου Αθηνών.

Η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και το Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στην αποστολή της ΠΑΕ Πιερικός για τις προπονήσεις των παικτών ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με το Παναθηναϊκό.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks