ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ, 4-2 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2010
Ανεβάζοντας στροφές στο β’ ημίχρονο οι Νέοι του Πιερικού επικράτησαν με 4-2 της αντίστοιχης ομάδας του Εθνικού. Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο α’ ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τον αέρα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ όταν ο Ντούλιας έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Τσιντώτα στο τετ-α-τετ. Στο 36’ στη δεύτερο και τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία του Εθνικού οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κοτζαπαναγιώτη που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Τσιντώτα ο οποίος παρά την υπερπροσπάθειά του (βρήκε τη μπάλα) δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και ο Πανανός που επιχείρησε με ανάποδο ψαλίδι να διώξει τη μπάλα αλλά έπεσε με δύναμη και χτύπησε το γόνατό του σε πέτρα! Ο φετινός Πιερικός όμως δεν ήταν δυνατόν να ηττηθεί από έναν Εθνικό που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και πράγματι στην επανάληψη, όταν ο αέρας ήλθε με το μέρος των «μελανολεύκων», οι Κατερινιώτες με ένα «τέταρτο φωτιά ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και έφτασαν άνετα στο «διπλό». Την αντεπίθεση «σήμανε» ο Τσικαδέρης ο οποίος στο 50’ με απευθείας φάουλ από αρκετά μακριά κρέμασε τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κραγιόπουλος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ντόση έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 65’ ο Ντόσης μιμήθηκε τον Τσικαδέρη και με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά τον Πιερικό. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Σεχολάρι με πλασέ εκμεταλλέυόμενος ολιγωρία της πειραϊκής άμυνας.
Οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του Πιερικού αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Πανανό που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» για να του γίνουν ράμματα στο γόνατο.
Διαιτητής ήταν ο Βαμιανάκης με βοηθούς τους Μπαλακούλα και Ματθαίο, άπαντες της ΕΠΣ Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Ντούλιας, Μελάς και Κωνσταντόπουλος από τον Εθνικό και Μίγκος, Σεχολάρι από τον Πιερικό.
Νέοι Εθνικού (Διέλας): Παπαχριστόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης (70’ Φακιόλι), Μελάς, Τσίγκος, Εμμανουηλίδης, Μωυσιάδης (77’ Συμεωνίδης), Ντούλιας, Κωνσταντόπουλος, Κατσιγιάννης, Στούμπος (60’ Ιατρού), Ρούστας.
Νέοι Πιερικού (Μυστακίδης): Τσιντώτας, Μετενίδης (75’ Μυστακίδης Ι.), Πανανός (40’ λ.τ. Καμπερίδης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης (70’ Τσιανάκας), Μίγκος, Σεχολάρι, Ντόσης, Καραγκούνης.(katerinisport)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks