Πιερικός - Με διπλές προπονήσεις συνεχίζουν στο Ελατοχώρι οι Μελανόλευκοι

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Εργομετρικά σήμερα για Πέντα, Miloskovic, Τσικαδέρη, Παπαγεωργίου
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού στο ..Αθλητικό Κέντρο "Σέμελη" στο Ελατοχώρι. Χθες, δεύτερη ημέρα παραμονής στην..
ορεινή Πιερία και ο Γιώργος Χατζάρας με τους συνεργάτες του γύμνασαν τους ποδοσφαιριστές το πρωί (9.30) με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης και το απόγευμα (18.30) με ασκήσεις τακτικής χρησιμοποιώντας μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένο να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενοι από τον κ. Αχιλλέα Ιωακειμίδη οι Πέντα, Miloskovic, Τσικαδέρης, Παπαγεωργίου, ώστε να υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις.
Το ευχάριστο για τον Βεροιώτη τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές παρά τις επίπονες προπονήσεις δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά...
Εν τω μεταξύ ο Σλοβένος Κόλμαν "πέρασε και δεν ακούμπησε" καθώς, σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις με την διοίκηση του Πιερικού και αναχώρησε για την πατρίδα του.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks