Πιερικός - Με διπλές προπονήσεις συνεχίζουν οι Μελανόλευκοι στο "Σεμέλη"

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

22.07.2010 Αθλητισμός
Πρωί - απόγευμα προπονήθηκε και χθες ο Πιερικός στο αθλητικό κέντρο "Σεμέλη" στο Ελατοχώρι, συνεχίζοντας από τη Δευτέρα το βασικό στάδιο της.. προετοιμασίας.
Η πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 11.00 και αφού ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών έκανε ασκήσεις ...ταχυδύναμης στο γυμναστήριο του Κέντρου.
Στην πρωινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Πέντα, Παπαγεωργίου, Τσικαδέρης και ο Ουρουγουανός Μαουρίσιο Χέμπερ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εργομετρικκές εξετάσεις.
Σε εξετάσεις, αιματολογικές, υποβλήθηκαν χθες το πρωί οι Ι. Λαζαρίδης, Συμεωνίδης, Νίκου και Μήτρου, οι οποίοι όμως ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των δύο χθεσινών προπονήσεων.
Στην απογευματινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας μεγάλη διάθεση στις ασκήσεις τακτικής και στα "παιχνίδια" με την μπάλα.
Οι Κατερινιώτες θα συνεχίσουν να γυμνάζονται στο καταπληκτικό αθλητικό κέντρο "Σεμέλη" μέχρι την 28η Ιουλίου όταν και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Παναχαϊκής στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks