Παναθηναϊκός - Βόλφσμπουργκ 3-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010 
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σβαρτς, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Βόλφσμπουργκ με 3-1. Οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν χωρίς τους....(ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

διεθνείς και με ποδοσφαιριστές που, θεωρητικά, τελούν υπό παραχώρηση αλλά κατόρθωσαν να επικρατήσουν της γερμανικής ομάδας.
Στο 7ο λεπτό ο Γκάμπριελ αξιοποίησε την πάσα του Πετρόπουλου και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν στη συνέχεια, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 38' με τον Ντεζάγκα και έχοντας δοκάρι στο 43' με τον Μάντζουκιτς, για να αποκρούσει στη συνέχεια της φάσης ο Καρνέζης το σουτ του Ντεζάγκα.

Στην επανάληψη κι ενώ ο αγώνας δεν πρόσφερε συγκινήσεις, ένα απρόσεκτο γύρισμα του Ντεζάγκα, στο 60', αιφνιδίασε τον Λενς δίνοντας απρόσμενο προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του οποίου έφτασαν στο 3-1 με τον Ρουκάβινα στο 70'. Στο 73' μάλιστα ο Κροάτης επιθετικός έχασε πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Μαυρίας), καθώς ο Λενς απέκρουσε το χτύπημά του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Μαρίνος, Σιμάο, Γκάμπριελ (60' Μαυρίας), Λέτο (60' Ρουκάβινα), Κλέιτον (60' Δημούτσος), Πετρόπουλος (69' Σταμπολζίεφ).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Χιτς (46' Λενς), Σέφερ, Σίσερο, Τζέκο, Ζιανί, Τζόνσον, Μάντζουκιτς, Ρίτερ, Ντεζάγκα, Μάντλουνγκ, Μπαρτζάλι.
(novasports.gr) 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks