Πιερικός - Αποστολή στο Ελατοχώρι Γιώργος Χατζάρας: Στο Σεμέλη "χτίζεται" ο νέος Πιερικός

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010


23.07.2010 Αθλητισμός
Συμπληρώνεται σιγά - σιγά η πρώτη εβδομάδα παραμονής του Πιερικού στο αθλητικό κέντρο "Σεμέλη" στο Ελατοχώρι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι Αθλητικοί Αντίλαλοι επισκέφθηκαν..
χθες το πρωί τους Μελανόλευκους για να σας παρουσιάσουν τις πρώτες εντυπώσεις του Γιώργου Χατζάρα για τη νέα του ομάδα, τις συνθήκες ...
δουλειάς και παραμονής στο Σεμέλη του Ελατοχωρίου αλλά και τις σκέψεις του για το νέο Πιερικό της περιόδου 2010 - 2011.
Ο κατάλληλος προορισμός για την προετοιμασία μιας επαγγελματικής ομάδας
Η συζήτηση του Δημήτρη Δερμίση με τον Θεσσαλονικιό προπονητή ξεκίνησε με την αναφορά για το αθλητικό κέντρο Σεμέλη και τις συνθήκες "παραμονής - δουλειάς" στο Ελατοχώρι.
Ο Γιώργος Χατζάρας ανέφερε: "Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, με πάρα πολύ καλές εγκαταστάσεις διαμονής και πάρα πολύ καλό γήπεδο.
Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Γιάγκου είναι δίπλα μας και παρέχουν την όποια βοήθεια τους ζητηθεί. Είναι ο κατάλληλος προορισμός για μια καθαρά επαγγελματική ομάδα και την προετοιμασία της.
"Χτίζουμε" το νέο Πιερικό
Στη συνέχεια ο Γιώργος Χατζάρας αναφέρθηκε για την πρώτη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τις εντυπώσεις του από τους ποδοσφαιριστές του.
"Βαδίζουμε όπως ακριβώς έχουμε προγραμματίσει και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.
Πραγματοποιούμε δύο προπονήσεις καθημερινά. Την πρωινή στις 10.00 και δουλεύουμε στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με μπάλα και χωρίς, ενώ το απόγευμα το "βάρος" πέφτει σε φυσικο - τακτικές ασκήσεις. Γίνεται σκληρή δουλειά η οποία θα φανεί στη συνέχεια της διαδρομής της σαιζόν, όμως είναι εντυπωσιακή η διάθεση και ο ζήλος που δείχνουν όλα τα παιδιά. Χρειάζεται όμως υπομονή από όλους. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, γιατί είναι μια νέα ομάδα".
 Ψάχνουμε "κάτι καλό" για την μεσαία γραμμή
Η συζήτηση με τον Γιώργο Χατζάρα συνεχίστηκε με την αναφορά για το ρόστερ του Πιερικού και για το τι ακόμη περιμένουμε μέχρι την συμπλήρωσή του.
"Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που το ζητούμενό τους είναι να έχουν την δίψα να διακριθούν και να φτάσουν στα ψηλά σκαλοπάτια της κλίμακας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Είμαστε καλά. Ψάχνουμε όμως κάτι καλό για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι και την αμυντική λειτουργία. Υπάρχουν κάποια παιδιά που βρίσκονται εδώ μαζί μας, τα οποία θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Ελατοχώρι, όμως να ξέρετε ότι όταν φτάσουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα "δουλέψουμε" με 26 - 27 ποδοσφαιριστές".
Είναι δύσκολο να δημιουργείς...
Η συζήτηση με το νέο προπονητή του Πιερικού έκλεισε με μια γενική τοποθέτηση για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες της επαρχίας.
"Οι ομάδες της επαρχίας, όταν και όσες φορές πρωταγωνίστησαν είχαν ένα δικό τους κορμό και μεγαλούργησαν με κάποιες ουσιαστικές προσθήκες αξίας 3 - 4 καλών ποδοσφαιριστών.
Ευχής έργον θα είναι σε βάθος χρόνου, δύο - τριών ετών περίπου, να δημιουργήσουμε έναν κορμό από παιδιά της περιοχής, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή με τρεις - τέσσερις επιλογές πρώτης κλάσης να κάνουμε την υπέρβαση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι".
Τέλος, ο Γιώργος Χατζάρας ευχήθηκε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και δήλωσε αποφασισμένος να πετύχει στη νέα προσπάθεια - πρόκληση της πολύχρονης προπονητικής του καριέρας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks