ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Αποστολή στο Ελατοχώρι Γιώργος Καμπερίδης: "Ο στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά στον "Μύθο"...

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010


23.07.2010 Αθλητισμός
Δύο εβδομάδες περίπου από την παραμονή της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο Αθλητικό Κέντρο "Μύθος" του Ελατοχωρίου, η ομάδα της Ν. Ζωής βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη του..
τελικού σταδίου της προετοιμασίας και την έναρξη των φιλικών αγώνων του Αυγούστου.
Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για τους Αθλητικούς Αντίλαλους με τον Δημήτρη Δερμίση, για τους στόχους των "Νεοφώτιστων" στην Γ' Εθνική κατηγορία, τις δεκαεννιά μεταγραφές, το τι μπορεί να πετύχουν φέτος οι Πόντιοι.

Για το Αθλητικό Κέντρο Κέντρο και την πορεία της προετοιμασίας
Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ.: Γιώργο, βρισκόμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο "Μύθο" του Ελατοχωρίου, να πούμε δυο λόγια για το Αθλητικό Κέντρο που προετοιμάζεται η ομάδα;

Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα που σου παρέχει τα πάντα για να δουλέψεις σωστά. Γήπεδα, τέλειες συνθήκες διαμονής, πολύ καλό φαγητό, όμως τις περισσότερες φορές τις συνθήκες τις δημιουργεί η ίδια η ομάδα. Εμείς καταφέραμε να δέσουμε την ομάδα ψυχικά. Διοίκηση - προπονητές, είμαστε ένα. Προχωράμε σιγά - σιγά να δέσουμε την ομάδα και αγωνιστικά, καθώς "βγάλαμε" ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα δουλειάς με μεγάλο αριθμό προπονήσεων, σε υψηλές πιέσεις, χωρίς προβλήματα από τραυματισμούς και προχωράμε.

Ζητάμε υπομονή. Είμαστε καινούργια ομάδα και μέσα από την δουλειά, την πειθαρχία θα πετύχουμε τους κοντινούς αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους μας.

Πρωταθλητές των μεταγραφών, παιδιά της Πιερίας
Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ: Πολλά αθλητικά έντυπα σας χαρακτηρίζουν "πρωταθλητές" των μεταγραφών για τον βόρειο Όμιλο, τη στιγμή που κάποιες ομάδες δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;

Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: Οι πολλές προσθήκες ικανών παικτών, αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας στο να "χτιστεί" η ομάδα και θα χρειαστεί εύλογα κάποιο χρονικό διάστημα μεγαλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας το ότι στο ρόστερ υπάρχουν 13 - 14 νεαροί ποδοσφαιριστές 16 έως 21 ετών. Ίσως να αποτελεί ρεκόρ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ότι κατά τα 4/5 το έμψυχο δυναμικό αποτελείται από παιδιά της Πιερίας που θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για το όνειρό τους. Αν βοηθήσουμε θα έχουμε πετύχει.

Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο
Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ: Γιώργο, που το "πάει" η ΑΕ Ποντίων; Μέχρι πόσο ψηλά βάζετε τον πήχη για την φετινή χρονιά και ποια είναι η φιλοσοφία Διοίκησης - ποδοσφαιρικού τμήματος;

Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: Στόχος όλων μας, δηλαδή Διοίκησης, Προπονητών, ποδοσφαιριστών είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλή "μπάλα", έτσι ώστε να προσελκύσουμε νέους φίλους στην ομάδα. Κάθε Κυριακή όπου και να παίζουμε, να είμαστε ικανοποιημένοι και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε.

Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Επίσης, για μένα κατάκτηση του πρωταθλήματος σημαίνει, να φύγουν στο τέλος της σαιζόν κάποια παιδιά από την ομάδα και να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έρχονται κάθε εβδομάδα νέοι φίλοι της ομάδας να μας παρακολουθούν, γιατί θα τους αρέσει αυτό που παρουσιάζουμε.

Μπορώ να σας πω ότι σχολιάστηκε από τους ποδοσφαιριστές μου η παρουσία πολλών νέων φιλάθλων στα δύο διτέρματα στο Ελατοχώρι.

Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει...
Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ: Γιώργο Καμπερίδη πότε, χρονικά θα μπορέσουμε να δούμε σε μεγάλο ποσοστό τη νέα ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ώστε να έχουμε χρήσιμα συμπεράσματα;

Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: Σίγουρα χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να βρούμε ρυθμό ετοιμότητας, όμως οι υποχρεώσεις μας σε κύπελλο και πρωτάθλημα πλησιάζουν.

Γι' αυτό δουλεύουμε και πιστεύω αν και είναι δύσκολο λόγω της παρουσίας πολλών νέων παιδιών ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, όμως γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είμαστε σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Είμαστε οικογένεια...
Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ: Πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Ν. Θεοδοσιάδη - Κ. Πόδα στη νέα ΑΕ Ποντίων και στη δημιουργία αυτής της ομάδας;

Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: Μεγάλη η συμμετοχή των δύο παιδιών που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, όμως όπλο μας είναι ότι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, Διοίκηση, ποδοσφαιριστές αλλά και οι συνεργάτες μου, ο Γιάννης Βαρβούτης και ο Παναγιώτης Νάσης είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχει μια αρμονία σε όλους τους τομείς.

Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ: Γιώργο σ' ευχαριστώ. Οι Αθλητικοί Αντίλαλοι θα είναι κοντά σας, περιμένουμε να δούμε τη νέα ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks