ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: H Equipe «στέλνει» Γκοβού

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε την απόφαση να παίξει στην ...ελληνική ομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ..γαλλικής εφημερίδας "Equipe".

Το έγκυρο έντυπο, μέσω της ιστοσελίδας του, αναφέρει ότι ο 30χρονος ακραίος επιθετικός που -ως γνωστόν- αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Λιόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

"Μετά από 11 χρόνια προσφοράς στη Λιόν, ο Σίντνεϊ Γκοβού θα δεσμευτεί για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, όπως γράφει η Equipe τη Δευτέρα", αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Εν συνεχεία γίνεται λόγος για την συνύπαρξη του Γκοβού με τον συμπατριώτη του Τζιμπρίλ Σισέ στην επιθετική γραμμή των "πρασίνων" και τονίζεται ότι η απόκτησή του αποτελεί επιθυμία του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Νιόπλια.

Σημειώνεται δε ότι για τον διεθνή άσο υπήρξε ενδιαφέρον και από την Premier League και συγκεκριμένα τις Έβερτον, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ.
(nooz.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks