«Οι παίκτες πρέπει να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους»

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

 
«Αντιμετωπίζουμε μιά μεγάλη ομάδα  με σπουδαίους  παίκτες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε» Ο Οττο Ρεχάγκελ ξέρει.. καλά τι έχει να αντιμετωπίσει η εθνική, αύριο.. το βράδυ, στο Πολοκουάνε, αλλά ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως στον αγώνα με την Νιγηρία.«Πρέπει να κάνουν το παχνίδι της ζωής τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Είδατε πως γιόρτασαν οι παίκτες μου τα γκολ με τη Νιγηρία, πόσος ενθουσιασμός υπήρχε. Τους είπα ότι αυτό τον ενθουσιασμό θέλω να δω και κόντρα στην Αργεντινή» σημείωσε ο Ρεχάγκελ. «Εντάξει,  οι Αργεντίνοι μπορούν και αφήνουν τον Μιλίτο στον πάγκο. Ε, αυτό δεν συμβαίνει με μας». Η ερώτηση ήταν για τον Λιονέλ Μέσι. Πως θα τον αντιμετωπίσει:
«Ο Μέσι είναι πράγματι ο καλύτερος παίκτης, με απίστευτες ικανότητες. Όμως όλη η ομάδα είναι πολύ καλή, παγκοσμίας κλάσεως. Εμείς θα προσπαθήσουμε με την ομαδική δουλειά να τους αντιμετωπίσουμε, όμως θα πρέπει να δώσουμε το 110%. Οι παίκτες μου θα πρέπει να κάνουν αύριο το παιχνίδι της ζωής τους Το ματς είναι ακόμα 0-0 και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας.  Δεν θα σας πω πως θα σταματήσουμε τον Μέσι. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να τον σταματήσουν αλλά κανείς όμως δεν το έχει καταφέρει στο 100%.»

«Δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη» συνέχισε ο Γερμανός τεχνικός «Και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς. Στο πρώτο δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε, αλλά στο δεύτερο τα καταφέραμε. Το θέμα είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ο Κώστας Κατσουράνης είπε: «Η προσοχή μας είναι στο πως παίζει η ομάδα. Σίγουρα, στα πρώτα δύο παιχνίδια οι Αργεντίνοι έδειξαν ότι παίζουν πολύ με τον Μέσι. Αυτός παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες, αλλά γενικά επιθετικά είναι πολύ δυνατοί. Πιο πολύ κινδυνεύουμε να φάμε γκολ όταν έχουμε εμείς τη μπάλα και δεν είμαστε οργανωμένοι.Να είμαστε όλοι μαζί και ο ένας για τον άλλο. Ακόμα και να δεχθούμε γρήγορο γκολ, θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα». (ΝΕΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks