Λέτο: Η αρχή για πολλούς τίτλους!

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

  

ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010 (sport.gr)
Στο κατάμεστο από φίλους του Παναθηναϊκού κατάστημα της Puma στην Ομόνοια έγινε η παρουσίαση του νέου website του Σεμπάστιαν Λέτο (www.sebastianleto.gr), με τον αργεντίνο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και να μοιράζει δεκάδες αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες από τους θαυμαστές του, που τον περικύκλωσαν και τον αποθέωσαν. Ο Λέτο, όπως είναι φυσικό ρωτήθηκε και για το πρωτάθλημα που κατακτάει με τους πράσινους, το οποίο απέδωσε εν πολλοίς στις ποιοτικές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά ...και στην αλλαγή νοοτροπίας που είχαν οι ποδοσφαιριστές μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο...
"Να περάσουν οι δέκα μέρες για να πάρουμε τον τίτλο"
"Ανυπομονώ να περάσουν αυτές οι δέκα ημέρες και να παίξουμε με τον Ηρακλή για να πάρουμε το πρωτάθλημα και ..μαθηματικά, όπως ελπίζω το ίδιο να γίνει και με το Κύπελλο. Ημαστε πολύ κοντά. Ελπίζω η φιέστα να είναι μια ξεχωριστή γιορτή και να είναι η αρχή για πολλούς τίτλους", τόνισε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στο πλαίσιο της παρουσίασης της προσωπικής του ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
"Αλλαγή νοοτροπίας και ποιοτική ενίσχυση"
Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που άλλαξε φέτος και ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του τίλου, ο Λέτο απάντησε: "Εχει αλλάξει η νοοτροπία με την οποία μπαίνουμε στο γήπεδο, που παίζουμε μόνο για τη νίκη και η ψυχή που δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Επίσης σε αυτό συντέλεσε και η ενίσχυση με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Δουλέψαμε πολύ ως ομάδα, τα αποτελέσματα με τη Ρόμα δεν είναι τυχαία, δεν μπορούν να γίνουν κάθε μέρα".
Σχολιάζοντας το νέο βήμα για την προσωπική του προβολή, δηλαδή το νέο του site, δεν έκρυψε την χαρά του, λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί θα μπορώ να επικοινωνώ καθημερινά με τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και με άλλους φίλους μου στην Αργεντινή, από την οποία λείπω εδώ και περίπου τρία χρόνια".
Οταν ρωτήθηκε τι μηνύματα περιμένει να δει στην ιστοσελίδα του, ο λατινοαμερικάνος άσος απάντησε: "Μακάρι να βρω μηνύματα χαράς από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τίτλου! Θα βάλω μέσα πολλές φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς μόλις το πάρουμε και μαθηματικά...".
Πουθενά αναφορά στον Ολυμπιακό
Αξίζει να σημειωθεί ότι το site του Λέτο είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο, εύχρηστο και με πολύ... πράσινο χρώμα και καθόλου... ερυθρόλευκο! Περιλαμβάνει φωτογραφίες με πανηγυρισμούς του από επιτυχίες του Παναθηναϊκού, ενώ δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Ολυμπιακός! Είναι ενδεικτικό ότι στο βιογραφικό του σημείωμα εκεί που αναφέρει τις ομάδες που αγωνίστηκε μετά την Λίβερπουλ λέει: "Κατόπιν βρέθηκε ως δανεικός στην Ελλάδα με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στην συνέχεια αποκτήθηκε ως μεταγραφή από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, όπου επένδυσε πολλά μιας και πήγε στον μεγάλο αντίπαλο της πρώην ομάδας του"!
Οπαδός της Μπαρτσελόνα
Ο Λέτο εξέφρασε την προτίμησή του για την Μπαρτσελόνα, τόσο αναφορικά με το Champions League όσο και για το ντέρμπι με την Ρεάλ, για το ισπανικό πρωτάθλημα: "Φαβορί για το Champions League είναι η Μπαρτσελόνα. Θέλω στον τελικό να έχει αντίπαλο τη Λιόν που επίσης παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και μου αρέσει. Στο el clasico θα είμαι με την Μπαρτσελόνα, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Μέσι, ο Τσάβι και ο Ινιέστα και μου αρέσει πολύ ως ομάδα".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks