ΠΑΟ - Εισιτήρια τέλος μέσα σε επτά ώρες

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-3-2010
novasports.gr
Τρέλα για ένα μαγικό χαρτάκι... Με τις ουρές που είχα δημιουργηθεί, με τη δίψα που υπήρχε στον κόσμο και με την θέληση όλων των Παναθηναϊκών να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την ομάδα τους κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε απλά το αυτονόητο. Τρίτη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι και όποιος είχε την συνηθισμένη Ελληνική λογική "δεν πειράζει θα πάω αύριο", θα μείνει με το "θέλω". Εισιτήρια τέλος λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από επτά ώρες! Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 10:00 το πρωί. Λίγο πριν τις 17:00, η επιγραφή ..."εισιτήρια τέλος" σηκώθηκε.

Πλέον, όσοι το επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στους οργανωμένους συνδέσμους, μήπως σταθούν τυχεροί.
Για το θέμα, εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για το sold out που έγινε πιο γρήγορα απ� ότι προέβλεπαν οι πιο αισιόδοξοι. Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία διάθεσης.

Με αυτή την αφορμή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού που για μια ακόμα φορά σπεύδουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να την υποστηρίξουν μαζικά με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks