Πιερικός - Κατά γκρουπ η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Το πρόγραμμα και για τα δύο γκρουπ ήταν ίδιο. Άρχισε με το ζέσταμα που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και συνεχίστηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης στην αίθουσα βαρών «Ηρακλής) του Δημοτικού Σταδίου. Το τελευταίο στάδιο της προπόνησης έγινε στο βοηθητικό γήπεδο και περιλάμβανε ανοίγματα.
Δεν προπονήθηκαν οι δύο τραυματίες, ο Γιώργος Μακρής που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και χθες αργά το βράδι αναμενόταν να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα  και ο νεαρός Νίκου που απουσιάζει εδώ και ένα μήνα με παρόμοιο τραυματισμό  που ήταν όμως πιο βαρύς από ότι του Μακρή.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θέμα του Μακρή αναφέρει και πάλι ότι θα απουσιάσει σίγουρα ένα μήνα.
Στο μεταξύ ο Ολγκίν προπονήθηκε κανονικά έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση  όλο το πρόγραμμα από το οποίο απουσίαζε η χρησιμοποίηση της μπάλας. Στον Πιερικό είναι αισιόδοξοι ότι τελικά ο Ολγκιν θα είναι έτοιμος  και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου που χθες όλο το πρωινό το έβγαλε στο γήπεδο επειδή οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ και με διαφορετική ώρα έναρξης. Σήμερα η προπόνηση θα αρχίσει λίγο μετά τις 2:30μ.μ.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks