Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Πιερίας - Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε Ποντίων Κατερίνης Α.Ε Ποντίων- Γ. Ολύμπιος Λόφου 3-0

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Η Α.Ε Ποντίων δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικρατώντας του Γ. Ολυμπίου  με 3-0 πήρε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ Πιερίας.
Δίκαιη η νίκη της  Α.Ε Ποντίων που με τη χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου ζευγαρώνει τις επιτυχίες της τα δύο τελευταία χρόνια. Αν μάλιστα κατακτήσει και τον τίτλο στον 3ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής θα κάνει και δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ αφού πέρυσι πήρε Κύπελλο και πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Πιερίας.
Οι νικητές ήταν καλύτεροι σαφώς στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε πολύ καλά αλλά ...
έδειξε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη περιοχή.
Ο  Γ. Ολύμπιος Λόφου ήταν ένας άξιος αντίπαλος αλλά υστερούσε στα τελειώματα των επιθετικών φάσεων δείγμα της απειρίας των περισσότερων παικτών τοπυ.
Οι σπουδαιότερες φάσεις και τα γκολ
Στο 6΄ δυνατή σέντρα σουτ έφυγε μόλ8ις άουτ δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λόφου.
Στο 14΄ άψογη συνεργασία Κουμορτζή-Ταρασιάδη και σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή έπεσε και μπλόκαρε ο τερ/κας Παπαδημητρίου.
Στο 23΄ ο Νάκας έβγαλε πολύ ωραία παράλληλη σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Ταρασιάδη από κοντά να πλασάρει και να γράψει το 1-0.
Στο 44΄ ο Ευαγγελόπουλος εκτέλεσε φάουλ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή (τρεις φορές λόγω μετακίνησης του τείχους) αλλά ο Σαρρής σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε.
Στο 53΄ μετά από σέντρα από κτύπημα φάουλ του Νάκα  ο Μπαλαμπάνης κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα πίσω  από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74΄ η Α.Ε Ποντίων κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από μαρκάρισμα του Τοπαλίδη στο Βεϊδαμενίδη, το χτύπησε εύστοχα ο Ταρασιάδης και έγραψε το 2-0.
Στιο 75΄ μετά από σέντρα του Βαϊτσόπουλου από κτύπημα φάουλ ο Ευαγγελόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 86΄ μετά από κόρνερ του Κουμορτζή ο Παπαγιαννόπουλος στο πρώτο δοκάρι κερδίζει την κεφαλιά και δίνει την ευκαιρία στον Κούρτογλου με νέα κεφαλιά να γράψει το 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Ίσαρης, Λέφας και Γιαμούζης ενώ τέταρτος ήταν η δεσποινίδα Γαρόφλου.
Οι συνθέσεις
Α.Ε Ποντίων: Σαρρής, Κούρτογλου, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Κ, Μαυρίδης, Ταρασιάδης (83 Παπαδόπουλος Ν), Καλουσίδης (68 Μωϋσίδης),
 Κουμουρτζής, Νάκαςν (76 Διαμαντόπουλος).
Γ. Ολύμπιος Λόφου: Παπαδημητρίου, Τσιαλός Αν., Μπαλαούρας Γ (84 Σιώκας), Βαϊτσόπουλος, Τοπαλίδης, Ευαγγελόπουλος (76 Κυπαρίσης), Ζησόπουλος, Στέφος (20 Λ.Τ Φωτίου), Γκούτζας, Μπαλαούρας Β, Τσιρίμπασης.


Δηλώσεις των δύο προπονητών
Ο προπονητής του Γ. Ολύμπιου Λόφου κ. Απόστολος Καϊνός
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Γ. Ολύμπιου Λόφου κ. Απόστολος Καϊνός δήλωσε:
«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλός μας είναι πρωτοπόρος στη Δ΄ Εθνική.
 Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μεις προσπαθήσαμε να μη παίξουμε αντιποδόσφαιρο αλλά ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από ένα λάθος δικό μας στο πρώτο ημίχρονο.  Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι  αλλά δυστυχώς έγινε μια φάση που έκρινε το παιχνίδι, και αναφέρομαι στη φάση του πέναλτι που νομίζω ότι ήταν καθαρό κόψιμο.
Ο διαιτητής το είδε πέναλτι, εγώ δε μπορώ να κρίνω την απόφαση του. μετά από αυτό νομίζω ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει το γκολ αυτό επηρέασε  και την ψυχολογία των παικτών. Μετά έκανα κάποιες αλλαγές για να πάρουν εμπειρίες και άλλα μικρά παιδιά.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου παρά το 3-0».

Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης

Ο προπονητής της Κυπελλούχου Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Γιώργος Καμπερίδης μετά τη λήξη του τελικού δήλωσε:
«Ο τελικός του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ήταν για μας μία γιορτή του ποδοσφαίρου αφού δεν υπήρχε το βαθμολογικό άγχος. Τα παιδιά όμως θέλανε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν το Κύπελλο.
Είχαμε στο παιχνίδι πολύ καλά διαστήματα και σίγουρα είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Επειδή θέλαμε να κάνουμε και εξοικονόμηση δυνάμεων αφήσαμε εκτός εντεκάδας και αγώνα τρία – τέσσερα παιδιά και τα ξεκουράσαμε γιατί ήταν φορτωμένα ενώ χρησιμοποιήσαμε και τρεις δεκαπεντάχρονους. Σήμερα δηλαδή τα κάναμε όλα.
Σήμερα έγινε μία γιορτή και δίνω συγχαρητήρια στη διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Πιερίας αλλά θα πρέπει να τη βελτιώσει ακόμα περισσότερο.
Εύχομαι το ποδόσφαιρο του νομού να αναβαθμιστεί και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στο βασικό μας στόχο την κατάκτηση του τίτλου για ν’ ανέβει άλλη μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και κάποια παιδιά από το νομό ν’ ανέβουν μέσω της ομάδας ακόμα ένα σκαλοπάτι».(ΤΟΠΙΚΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks