Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - Συνέχισαν το αήττητο οι παγκορασίδες του Πιερικού ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-10, 25-12, 25-12)

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010
Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι παγκορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν το Πάνθεον με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας στη 2η αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιερικού αποτελεί τη νεαρότερη ομάδα της κατηγορίας αφού  στο σύνολό της σχεδόν αποτελείται από κορίτσια που πηγαίνουν στο δημοτικό, δηλαδή ηλικίας 12 χρονών και κάτω όταν οι άλλες ομάδες αγωνίζονται με 15χρονες. Παρόλα αυτά η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού απέδωσε ήδη τους πρώτους καρπούς πάρα πολύ νωρίς, τα κορίτσια του Πιερικού έχουν κάνει ήδη υπέρβαση με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και έχουν δείξει τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.
Στο παιχνίδι της Κατερίνης τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρία σετ πήραν διαφορά από την αρχή του κάθε σετ και τα κέρδισαν εύκολα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει ευκαιρία σε ....αρκετές παίκτριες να παίξουν θέλοντας να δει την αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο Κ.Σαρρής δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των κοριτσιών, καθώς έδειχναν σε μερικά σημεία χαλαρότητα κάνοντας εύκολα λάθη με αποτέλεσμα να τους ‘‘τα ψάλει’’ μετά το τέλος του αγώνα θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους ότι, οι ομάδες χτίζονται με πολύ σκληρή πειθαρχημένη και σοβαρή δουλειά και το παιχνίδι τους πρέπει να το διακατέχει η σοβαρότητα και η πειθαρχία και στην τεχνική και στην τακτική ατομική και ομαδική από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο σε κάθε σετ κάθε αγώνα.
Η σύνθεση : Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Κωνσταντινίδου Ε., Κωνσταντινίδου Κ., Φακοπουλίδου, Θεοδώρου, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Καλαϊτζή, Μπατσίλα, Τσιουτσιούλη, Παπαδοπούλου, Χατζηκώστα, Πολυζοπούλου.
 Τα άλλα αποτελέσματα

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ3-0
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 0-3

Η βαθμολογία

α/α ΟΜΑΔΑ  ΑΓΩΝΕΣ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 618-212
2ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 617-511
3ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 610-109
4ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ77-159
5ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 71-217
  
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks