ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Έμειναν στο μηδέν…(0-0)

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

http://b-united.com/
altΘρασύβουλος και Πιερικός ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά η αναμέτρηση της Φυλής έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για γκολ του Σαπάνη που δεν μέτρησε στο 32.' - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Ο Θρασύβουλος ήταν καλύτερος καθ’όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γουμάγια. Η ομάδα του Γιάννη Σερέπα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα στημένα από τα οποία ήρθαν και οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες της, με τον Κόμπο στο 14’ και τον Σαπάνη στο 31’, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα μετά το σουτ του έμπειρου μέσου είχε περάσει την γραμμή πριν την διώξει ο Χατζηζήσης. Από την άλλη ο Πιερικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του νωρίς στο ματς με τον τραυματισμό του Μακρή.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Θρασύβουλου πήγαιναν τις περισσότερες φορές πρώτοι πάνω στην μπάλα, είχαν διάθεση και επιθετικότητα αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα με τον Κόζλει στο 75’ να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κυρίως με τον Ρέγιες που ανέβασε την απόδοση του να πάρουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία αλλά τα σουτ του Παντελιάδη και του Μαρτίνεζ δεν βρήκαν στόχο. Το τελικό 0-0 δεν ήταν τόσο άσχημο αποτέλεσμα για τους «Κατερινιώτες» που πήραν σε μια δύσκολη έδρα ένα ακόμα βαθμό στην προσπάθεια τους για να πλασαριστούν στις θέσεις των “play off” ενώ αντίθετα ο Θρασύβουλος σίγουρα θα ήθελε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία για να πάρει μια μεγάλη ανάσα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

altΦΑΣΕΙΣ: Ο Θρασύβουλος είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και το πρώτο σουτ ήρθε από τον Ντοριβάλ στο 11’ που πέρασε πάνω από την εστία του Γουμάγια, ενώ στο 14’ η κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Κόμπο πέρασε μόλις άουτ στην πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Στο 21 ‘ ο Αλεξαντρόβιτς επιχείρησε το αριστερό σουτ αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γουμάγια που φάνηκε ότι έλεγχε την πορεία της. Με την συμπλήρωση 31 λεπτών αγώνα ήρθε η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, καθώς μετά από κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Σαπάνης μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ, ο Χατζηζήσης έδιωξε την μπάλα που φάνηκε να είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαπάνης επιχείρησε το σουτ που κόντραρε στο πόδι το Μαρτίνεζ και πέρασε κόρνερ.
  τρινες: Σαπάνης, Αλεξαντρόβιτς- Γιαζιτζόγλου
Κόκκινες:
Στατιστικά
 Σουτ: 7-3
 Κεφαλιές: 3-1
 Κόρνερ: 8-4
 Φάουλ: 21-15 

Οφσάιντ: 0-5
Αποκρούσεις: 0-5 

Επεμβάσεις: 7-14
Δηλώσεις – Παρασκήνια

Γιάννης Σερέπας (Προπονητής Θρασύβουλου): Μου είπαν ότι το γκολ που πετύχαμε ήταν καθαρό. Μου φαίνεται ότι πλέον έχουμε αντιπάλους όχι μόνο τις ομάδες αλλά και την διατησία. Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο για τον αγώνα.
Σούλης Παπαδόπουλος (Προπονητής Πιερικού): Ότι βαθμό παίρνεις εκτός έδρας είναι κέρδος και ειδικά στην Β’Εθνική. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά νομίζω ότι αρχίζουμε και κάνουμε σταθερά βήματα. Σήμερα δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πιστεύω ότι αν μια ομάδα άξιζε την νίκη αυτή ήταν ο Θρασύβουλος. Έκανε περισσότερες ευκαιρίες από μας αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε κάποια σημεία και θα μπορούσαμε σε μα φάση να πετύχουμε ένα γκολ. Μας αποδιοργάνωσε λίγο η έξοδος του Μακρή αλλά νομίζω ότι κάναμε μια συλλογική προσπάθεια και αν κερδίσουμε την άλλη Κυριακή ο βαθμός που πήραμε θα είναι πιο πολύτιμος ακόμα.

* Με την υπόδειξη ενός φάουλ εις βάρος του Πιερικού στο 14’, από τον διαιτητή Ανούσο, ο Σούλης Παπαδόπουλος πετάχτηκε από την θέση του λέγοντας «Άρχοντα άσε μας να παίξουμε και λίγο»!
* Στις εξέδρες βρέθηκε ο παλιός παίκτης της Προοδευτικής Ρολάντ Ζαίμι όπως και ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Ηλίας Αναστασάκος.
* Για περίπου τρία λεπτά ο Πιερικός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες καθώς ο Μακρής δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο και πήγε κατευθείαν στον πάγκο της ομάδας του.
* Μετά από μια μονομαχία με τον Πέντα, ο Χαρίδημος Μίχος έπεσε πάνω σε μια βαλβίδα εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

*Για πρώτη φορά φέτος ο Πιερικός δεν πέτυχε αλλά ούτε και δέχτηκε κάποιο τέρμα σε εκτός έδρας ματς.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks