Ισοπαλία στο ντέρμπι

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

    (ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Ιανούαριου 2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ) 
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ, μένοντας στο 1-1 και είδε τη διαφορά από τους διώκτες του να μειώνεται στους έξι βαθμούς 
Είχε την έδρα, είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, που ήταν η νίκη. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνιζόμενος κόντρα στην ΑΕΚ, δεν κατάφερε να πάρει παρά μόνο τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, στο τελικό 1-1.
Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και απείλησε με τον Κατσουράνη στο 6ο λεπτό, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ. Στο 9΄ο Σκόκο αξιοποίησε στο έπακρο το κλέψιμο του Μαντούκα από τον Κατσουράνη και έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια η «ένωση» έδωσε χώρο, οι «πράσινοι» πήραν τα ηνία και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, αξιοποιώντας την ταχύτητα των επιθετικών τους. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα, στο 27ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη και… άγγιξε το δεύτερο γκολ με τους Καραγκούνη (33’) και ξανά τον Σαλπιγγίδη (39’).
Στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή του Παναθηναϊκού ήταν εμφανής. Οι «πράσινοι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή (46’ Σισέ, 57’ Καντέ). Στο 62’ ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος, καθώς ο Σαλπιγγίδης είχε δοκάρι, με τον ίδιο παίκτη να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία στο 70’. Η ΑΕΚ είχε δευτερεύοντα ρόλο, στάθηκε εκ νέου τυχερή στο παρ’ ολίγον γκολ αυτογκόλ του Μαϊστόροβιτς και λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη στο 87ο λεπτό με τον Τζιμπούρ.
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: 24' Σαριέγκι, 64' Βύντρα, 69' Ζιλμπέρτο - 24' Μαϊστόροβιτς, 44' Σκόκο, 49' Γιάχιτς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (71' Σιμάο), Σαλπιγγίδης, Λέτο (71' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζεράλδο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (73' Μάκος), Καφές, Μαντούκα (64' Λαγός), Σκόκο (89’ Γκερέιρο), Τζιμπούρ, Μπλάνκο. 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks