Πιερικός - Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος, προπονητής του Πιερικού «Πρέπει να βελτιωθούμε και στα παιχνίδια της έδρας μας»

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την κατακύρωση ενός 100% άκυρου γκολ (οφ-σάιντ) που υποχρεώθηκαν να κατακυρώσουν διαιτητής και πρώτος βοηθός μετά από την πίεση παραγόντων του πάγκου και ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού με τη δυναμική συνδρομή ατόμων που κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής του Πιερικού απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την καλή και πάλι εκτός έδρας εμφάνισή τους και κυρίως για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε σ’ ένα γήπεδο που είχε μετατραπεί σε καμίνι.
Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του Πιερικού αναφερόμενος στο ισόπαλο με 1-1 παιχνίδι, σε χθεσινές νέες δηλώσεις του μας είπε:
«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί σ’ ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.
Δεν στεκόμαστε στο γκολ που δεχτήκαμε, γκολ που ήταν οφ-σάιντ και δεν μέτρησε αλλά στη συνέχεια λόγω της πίεσης που δέχτηκαν διαιτητής και βοηθός και από τους ανθρώπους του πάγκου, τον κόσμο αλλά και κάποιων άλλων προσώπων που δεν ξέρουμε πως βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πολύ καλύτεροι, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε τέσσερις -  πέντε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ και έτσι μείναμε στην ισοπαλία.
Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι θετικό αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια γιατί εκτός έδρας αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Διαπιστώθηκε ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια της έδρας μας και θα κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε, και γιατί όχι να τα εξαλείψουμε στο δεύτερο γύρο.
Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά γιατί παρά τις πολλές απουσίες πήγαμε καλά και αυτό δείχνει ότι οι παίκτες που είναι στον πάγκο είναι πολύ ανταγωνιστικοί».
Β.Κ.: «Έχουμε κάτι καινούργιο στο θέμα των μεταγραφών;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Είδαμε ότι οι τέσσερις μεταγραφές που κάναμε μέχρι στιγμής, Κοντέων, Γουμάγιας, που μπήκαν στην ομάδα με τον τελευταίο στο ντεμπούτο του να είναι πάρα πολύ καλός, ενώ και ο Κοντέων σε όσα έπαιξε ήταν πάρα πολύ καλός. Περιμένουμε τον Ρέγιες και τον Κωνσταντινίδη να είναι έτοιμοι σ’ όλους τους τομείς για να μπουν στην ομάδα και αυτοί.
Οι μεταγραφές που κάναμε δείχνουν ότι βγαίνουν και μας βοηθούς άμεσα, είναι δηλαδή μεταγραφές ουσίας και όχι ενθουσιασμού. Αν θα προχωρήσουμε σε κάποια νέα μεταγραφή θα πρέπει και πάλι να βοηθήσει άμεσα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχουμε και τα νέα παιδιά τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Στο προχθεσινό παιχνίδι είχαμε στον πάγκο τρία νέα παιδιά τον Τσιτλακίδη, τον Τόσκα και τον Κόιτς που είναι από την ομάδα Νέων και θα προωθηθούν κα άλλοι».
Η χθεσινή προπόνηση
Απών από τη χθεσινή προπόνηση ο Τασίδης που επέστρεψε από το Αγρίνιο ελαφρά τραυματίας και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.
Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.
Το γκρουπ των παικτών που έπαιξε στο Αγρίνιο ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποχώρησε ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα έκαναν λίγες ταχύτητες και στη συνέχεια πήγαν στην αίθουσα βαρών του Σταδίου όπου έκαναν διάφορες ασκήσεις.
Επέστρεψαν στο γήπεδο, έκαναν κάποιες ασκήσεις με τη μπάλα, αποθεραπεία και αποχώρησαν.
Σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks