Β' Ερασιτεχνική: Έγιναν χθες οι εξετάσεις της νέας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010


 ( ΤΡΙΤΗ 26/01/2010 )




Στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας έγιναν χθες οι εξετάσεις της νέας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας στην οποία έλαβαν μέρος 11 υποψήφιοι διαιτητές ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν όλη τη νέα σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο εκπρόσωπος της διεύθυνσης ανάπτυξης της διαιτησίας ΕΠΟ ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος καλωσόρισε όλους τους υποψήφιους διαιτητές και προχώρησε στην παρουσίαση των θεμάτων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων έγινε η βαθμολόγηση των υποψηφίων και ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.
Έτσι, ονοματίστηκαν διαιτητές ποδοσφαίρου ΕΠΣ Πιερίας οι Αβραμίδης Παύλος, Δημήτρης Ζάχος, Αναστάσιος Κελέρογλου, Μέγας Αλέξανδρος, Μητσιμπόνας Κων/νος, Μπατζογιάννης Ιωάννης, Νταμπώσης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Αμβρόσιος, Πολυχρόνης Φώτης, Σαμλίδης Ανέστης, Σιώμος Χρήστος.
Οι νέοι διαιτητές που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις είναι στη διάθεση πλέον της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας προκειμένου να οριστούν σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων.
Η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας Αντώνη Παπαπετρίδη (Κανάρη) δείχνει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον της διοργανώτριας αρχής για την είσοδο νεαρών διαιτητών στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Η σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου είναι ανοικτή και θα συνεχιστεί στους επόμενους μήνες με την οργάνωση νέας σχολής.
Στις εξετάσεις παρέστησαν ο εκπαιδευτής διαιτησίας Ν. Πιερίας Αργύρης Μαβίνης μέρος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Πιερίας ο πρόεδρος της Ε.Δ. της ΕΠΣ Πιερίας Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου του Ν. Πιερίας Δημήτρης Νταμπώσης και το μέλος της διοίκησης Ιερόθεος Αναστασιάδης.(Ο.Β)

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks