ΠΑΟΚ:Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι Κατερινιώτες Βασίλης και Κώστας Χατζηδίμπας

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015


...

Ο ΠΑΟΚ έδεσε με τριετή επαγγελματικά συμβόλαια  τους αδελφούς Χατζηδίμπα.Τα δύο αδέλφια απο την Κατερίνη ο 18χρονος Βασίλης   και ο 16χρονος Κώστας, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ,  όπου υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, διάρκειας 3 ετών.

Ο Βασίλης Χατζηδίμπαςγεννημένος το 1997, βασικό στέλεχος της Κ20 του ΠΑΟΚ, είναι ο μεγαλύτερος απο τα αδέλφια και βρίσκεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ και 4 χρόνια.Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και του αμυντικού χάφ και αποτελεί μία μελλοντική λύση για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την κρίση των ανθρώπων της ομάδος, που πιστεύουν στα προσόντα του και φρόντισαν να τον εντάξουν στους επαγγελματίες της ομάδος με την υπογραφή του συμβολαίου.
παοκ, τριπολης, αστερας, final
Ο Κώστας Χατζηδίμπαςγεννημένος το 1999, είναι βασικό στέλεχος της Κ17 του ΠΑΟΚ, διεθνής. βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδος U17 και μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ πρίν απο δύο χρόνια απο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας.
Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, στην Ελλάδα. Αγωνίζεται ώς κεντρικός μέσος, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και με πολύ καλά σωματικά προσόντα. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε νωρίς νωρίς να τον κάνει επαγγελματία, πιστεύοντας πολύ στον μικρό, ο οποίος πρίν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, είχε γίνει μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, αλλά εκείνος προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που ήταν και ο αδελφός του.

Τα δύο αδέλφια προστέθηκαν στους πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΠΑΟΚ  και κατάγονται από την Πιερία .

ΠΗΓΗ:http://soutgoal.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks