Έκανε πίσω ο Μανώλας!! Μπλακ άουτ στον Πιερικό: Αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Χρήστος Μανώλας!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015


..

Έκανε πίσω ο Μανώλας!!

Μπλακ άουτ στον Πιερικό: Αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Χρήστος Μανώλας!

Οι πολιτικές-οικονομικές εξελίξεις φρενάρουν τον Χρήστο Μανώλα και τους συνεργάτες του που με την παρούσα επιστολή αποσύρουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για τον Πιερικό.

Η ανακοίνωση:


"Λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των παρεπόμενων συνεπειών στην οικονομία που βιώνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία θα ήταν άστοχο από πλευράς μας να βάλουμε την ομάδα του Πιερικού σε νέα περίοδο αβεβαιότητας. Οι προθέσεις μας αφορούσαν μια τίμια και ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της ομάδας για την οποία δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε αυτές τις κρίσιμες και ασταθείς συνθήκες.

Η πρότασή μας, σεβόμενη τόσο την ιστορία, όσο και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού η χρονική απόκλιση απο τον αρχικό σχεδιασμό είναι μεγάλη και η περίοδος εφαρμογής ουσιαστικά άγνωστη. 

Η αγάπη για τον Πιερικό δεν εξαντλείται σε μια δύσκολη συγκυρία και έτσι στο μέλλον και με την αποκατάσταση της σταθερότητας του οικονομικού - τραπεζικού συστήματος προσδοκούμε να επανέλθουμε με νέα βιώσιμη πρόταση."


Με τιμή

Χρήστος Μανώλας

http://pierikosnews.blogspot.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks