ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

 ..

Για άλλη μία αγωνιστική ο Γιώννης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Γιανούλης, ήταν απο τους δανεικούς του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν και αγωνίστηκαν βασικοί στην ομάδα τους τον Πιερικό.Τα παιδιά απο την Πιερία, έχουν σταθερή αναδική πορεία όλη τη χρονιά, έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πιερικού στην καλή πορεία του, αφού αποτελούν την επιθετική αιχμή της ομάδας, αλλά και η αμυντική τους λειτουργία στα παιγνίδια που χρειάστηκε ήταν άψογη.....

ΦΩΤΟ:Μυστακίδης και Γιαννούλης στην Τούμπα

 - Δείτε αναλυτικά τί έκαναν  όλοι οι δανεικοί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγνωνιστική έτσι όπως την καταγράφει επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ....


O έλεγχος των δανεικών

Τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους δανεικούς του Δικεφάλου
Όπως κάθε εβδομάδα, το paokfc.gr σας παρουσιάζει την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών και των ομάδων τους. Αναλυτικά:
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Λούκας) – Σεβίλη 3-4
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ισπανό μέσο, ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία, είχε δοκάρι στο 68′, σκόραρε στο 93′ με πέναλτι αλλά η “Ντέπορ” ηττήθηκε από την Σεβίλη σε ένα χορταστικό ματς με πολλά γκολ και θέαμα.
Κορτράικ – Σερλκ Μπρίζ (Μάρτενς) 1-0
Μία ακόμη ήττα για την Σερλκ Μπριζ του Μάρτενς, η οποία έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Βέλγος αγωνίστηκε βασικός, προσπάθησε πολύ μέχρι να αντικατασταθεί στο 76′ αλλά η ομάδα του έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο.
Σετούμπαλ ( Πέλκας) – Μπελενένσες 1-1
Ισόπαλη αναδείχθηκε η Σετούμπαλ του Δημήτρη Πέλκα στην έδρα κόντρα στην Μπελενένσες. Ο νεαρός παίκτης πέρασε στην αναμέτρηση στο 63′, είχε διάθεση αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει περαιτέρω την ομάδα του.
Απόλλων Καλαμαριάς (Παναγιωτούδης-Κιόσε-Παπαδόπουλος) – Εθνικός Σερρών 1-1
Σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας πήρε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εντός έδρας με τον Εθνικό Σερρών. Για τους “Ποντίους” βασικός αγωνίστηκε ο Παναγιωτούδης, ο οποίος ανατικαταστάθηκε στο 47′, από τον πάγκο είδε την αναμέτρηση ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ ο Κιόσε έμεινε εκτός αποστολής.
Ηρακλής Ψαχνών (Μελίσσας) – Φωστήρας 4-2
Στον πάγκο έμεινε ο Μελίσσας στην νίκη του Ηρακλή Ψαχνών κόντρα στον Φωστήρα.
Αιγινιακός (Πόποβιτς-Πολύζος) – Πιερικός (Γιαννούλης-Μυστακίδης) 1-1
Ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι δανεικών ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Πιερικό. Οι Πόποβιτς και Πολύζος έμειναν στον πάγκο, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν βασικοί οι Μυστακίδης και Γιαννούλης, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν στο 80′ και το 92′ αντίστοιχα, έχοντας θετική παρουσία.
πηγη κειμένου:http://olapaok.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks