ΠΑΟΚ:Έρχεται το Σάββατο, φέρνει εξελίξεις;

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

..

Έρχεται το Σάββατο, φέρνει εξελίξεις;
Για άλλη μια φορά στον ΠΑΟΚ άπαντες περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη για την οποιαδήποτε απόφαση, την ώρα που το κλίμα έγινε πιο βαρύ μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τηλεδιάσκεψη εντός της ημέρας.

Αλλαγές περίμεναν, αλλαγές δεν είδαν. Πολύς κόσμος πίστευε ότι τη Δευτέρα θα σημειωθούν εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και δεν πρόκειται να δρομολογηθούν αν δεν επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης.

Μπορεί η ήττα (4-3) από τον Παναθηναϊκό, σε σχέση και με τα πιο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα, να μην είναι και ότι το χειρότερο έχουν δει οι φίλοι της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά ο τρόπος που ήρθε είναι… δυσκολοχώνευτος και έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα.

Πολλά ακούγονται, ακόμη και για απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά το αν πρέπει να γίνει μια τέτοια κίνηση, δεν πρόκειται να το κρίνει ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Περνάνε πολλά θέματα από τα χέρια του και ειδικά τον τελευταίο καιρό, μετά και την παραίτηση Βρύζα, όμως αυτό το ζήτημα θα το αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Το αφεντικό θα έρθει στη χώρα μας το Σάββατο και μέχρι τότε όλοι παραμένουν στις θέσεις του. Το μόνο που θα συμβεί πιο πριν, είναι η τηλεδιάσκεψη, που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ωστόσο, πιθανόν από αυτή να καταλάβουν οι άνθρωποι του συλλόγου να καταλάβουν τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Έγινε και συνάντηση με τον Γιώργο Γεωργιάδη χθες, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε να βγάλει το… φίδι από την τρύπα στις δύο προηγούμενες απομακρύνσεις προπονητών από τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, του Δώνη και του Στέφενς
http://www.sport-fm.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks