Ταξίδι στο Λονδίνο ο Αναστασίου

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015


..

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου, που απουσίασε από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί. Ο λόγος του ταξιδιού του 42χρονου τεχνικού δεν διευκρινίστηκε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αφορά μεταγραφικό στόχο εν όψει του καλοκαιριού, τον οποίον ενδεχομένως να ήθελε να τσεκάρει από κοντά.
Κάποιες πληροφορίες, δε, που εντούτοις δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθούν, ανέφεραν μάλιστα πως δεν αποκλείεται ο Αναστασίου να μετέβη μετά το Λονδίνο στην άλλη πλευρά της Μάγχης, στη Χάβρη, για να παρακολουθήσει το διεθνές φιλικό της Γκάνας με τη Σενεγάλη (1-2) που έγινε στη γαλλική πόλη.
Αλλες πληροφορίες, εντούτοις, τόνιζαν πως ο λόγος του ταξιδιού αφορούσε προσωπική υπόθεση του τεχνικού του «τριφυλλιού» και όχι μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού (στην Αγγλία, άλλωστε, έχει πολλές γνωριμίες, ενώ εκεί πήρε και το πτυχίο του ως προπονητής).
Ο Αναστασίου αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και θα είναι κανονικά παρών στην αυριανή προπόνηση.
sentragoal.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks